Image of Mackenzie Crook

Mackenzie Crook

From Wikipedia, the free encyclopedia. Paul Mackenzie Crook (born 29 September 1971) is a British actor and comedian. He is best known for playing Gareth Keenan in The Office and Ragetti in the Pirates of the Caribbean films. Description above from the Wikipedia article Mackenzie Crook, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 29, 1971 в Maidstone - Kent - England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
45
Впервые появился:
на movie Still Crazy 1998-10-30
Последний проект:
Series Ordinary Lies 2015-03-17
Известный в фильмах
Poster of Приключения Тинтина: Тайна Единорога
Poster of The Brothers Grimm
Poster of Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Poster of Офис
Фильмография
Series Ordinary Lies Pete 2015-03-17
Кино Маппеты 2 Prado Museum Guard #1 2014-03-20
Series Искатели сокровищ Andy 2014-10-02
Кино Мечты сбываются! Braddon 2013-09-09
Кино Тереза Ракен Grivet 2013-09-17
Кино Orbit Ever After Dad 2013-10-17
Series Почти человек Rudy Lom 2013-11-17
Кино One Chance Braddon 2013-10-25
Кино I Am Tom Moody Tom Moody 2012-07-05
Кино Хороший денек для свадьбы David Dakin 2012-12-07
Кино Pixar 25 Magic Moments Himself - Narrator (voice) 2011-01-03
Кино Железный рыцарь Marks 2011-03-03
Кино Приключения Тинтина: Тайна Единорога Ernie (voice) 2011-10-25
Кино Sex & Drugs & Rock & Roll Russell Hardy 2010-01-08
Series Обвиняемые Unknown 2010-11-15
Series Demons, The Last Van Helsing Unknown 2009-01-03
Series Taking the Flak 2009-07-08
Кино Соломон Кейн Father Michael 2009-09-16
Series Backstage 2009-09-05
Кино Город Эмбер: Побег Looper 2008-10-07
Кино Трое – на вылет Paul Callow 2008-10-12
Кино Я хочу конфетку Dulberg 2007-03-23
Series Молокососы Unknown 2007-01-25
Кино Пираты Карибского моря: На краю света Ragetti 2007-05-19
Кино Я никогда не буду твоей Producer 2007-05-11
Series Шоу Алана Титчмарша Unknown 2007-09-03
Кино Страна слепых Monteur 2006-01-01
Кино Пираты Карибского моря: Сундук мертвеца Ragetti 2006-06-20
Series Modern Toss 2006-07-11
Кино Blake's Junction 7 Servalan 2005-01-22
Кино Spider-Plant Man Scientist 2005-03-11
Кино The Brothers Grimm Hidlick 2005-08-26
Series Папский городок 2005-06-08
Кино Братья Гримм Hidlick 2005-08-26
Кино Sex Lives of the Potato Men Ferris 2004-02-20
Кино Венецианский купец Gobbo 2004-09-03
Кино Churchill: The Hollywood Years Jimmy Charoo 2004-12-03
Кино Волшебная страна Mr. Jaspers 2004-10-17
Кино Пираты Карибского моря: Проклятие Чёрной жемчужины Ragetti 2003-07-09
Кино The Principles of Lust Dan 2003-01-29
Кино Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl Ragetti 2003-07-09
Series Офис Gareth Keenan 2001-07-09
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Series Ричард и Джуди Unknown 2001-11-26
Кино Still Crazy Dutch Kid 1998-10-30