Image of Dina Meyer

Dina Meyer

Dina Meyer is an American film and television actress, best known for her roles as Dizzy Flores in Starship Troopers and Detective Allison Kerry in the Saw films. She portrays Mrs. Hong as a recurring guest star on ABC's Scoundrels. Conflicting information on the Internet gives her birthdate as both December 22, 1968 and June 15, 1969. However Ms. Meyer has confirmed on Twitter that her birthdate is December 22.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 22, 1968 в Queens - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
58
Впервые появился:
на series Беверли-Хиллз 90210 1990-10-04
Последний проект:
Кино Unbelievable!!!!! 2016-09-26
Известный в фильмах
Poster of Web of Desire
Poster of Crazy Eights
Poster of Федеральная защита
Poster of Secret Agent Man
Фильмография
Кино Unbelievable!!!!! Female Moesha 2016-09-26
Кино Text to Kill Allison 2015-04-11
Кино Смертельное Искушение Carissa Kensington 2015-07-11
Кино Durant's Never Closes Suzie 2015-05-22
Series Sequestered Helen Bennett 2014-08-05
Кино Clarity 2014-10-08
Кино Мертвец из Тумстоуна Calathea Massey 2013-10-01
Кино Undertow Toby French 2012-06-16
Series Ангелы Чарли Unknown 2011-09-22
Кино Пираньи 3D Paula Montellano 2010-08-20
Series Болота Patricia Dixon 2010-07-11
Кино Balancing the Books Julia 2009-01-03
Кино The Lost Mira 2009-01-01
Series Касл Lady Irena 2009-03-08
Кино The Boy Next Door Sara 2008-06-01
Кино Загадки Сфинкса Jessica 2008-06-13
Кино Web of Desire Beth Wyatt 2008-06-30
Series Менталист Abigail Barge 2008-09-23
Кино Приманки 2: Второе обольщение Dr. Alana Geisner 2007-03-06
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Кино Пила 4 Detective Allison Kerry 2007-10-25
Series Thief Unknown 2006-03-28
Кино Пила 3 Kerry 2006-10-27
Кино Imaginary Playmate Suzanne 2006-12-02
Кино Crazy Eights Jennifer Jones 2006-10-31
Кино Crimes of Passion Rebecca Walker 2005-09-17
Series Point Pleasant Amber Hargrove 2005-01-19
Кино Дикость 3: Неограненные алмазы Kristen Richards 2005-02-19
Кино Пила 2 Kerry 2005-10-28
Кино His and Her Christmas Liz Madison 2005-12-19
Кино Deception Erin 2004-03-06
Кино Пила. Игра на выживание Kerry 2004-10-01
Кино The Movie Hero Elizabeth Orlando / The Love Interest 2003-03-08
Series Birds of Prey Barbara Gordon 2003-05-21
Series Сваха Unknown 2003-09-26
Кино Unspeakable Dr Diana Purlow 2003-12-01
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Кино Детоксикация 2002-01-04
Кино Deadly Little Secrets Stephanie Vincent 2002-01-01
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Кино Федеральная защита Bootsie Cavander 2002-01-01
Кино Eye See You 2002-09-20
Кино Звёздный путь 10: Возмездие Commander Donatra 2002-12-13
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Кино Time Lapse Kate 2001-11-27
Кино Убойное чтиво Emma Scarlett 2000-03-16
Series Secret Agent Man Holiday 2000-03-07
Кино Nowhere Land Monica 2000-04-19
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Кино Летучие мыши Dr. Sheila Casper 1999-10-22
Кино Частный детектив Марлоу Laura 1998-07-25
Кино Звездный десант Dizzy Flores 1997-11-06
Кино Сердце дракона Kara 1996-05-31
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Кино Джонни Мнемоник Jane 1995-05-26
Series Друзья Kate Miller 1994-09-22
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04