Image of Bill Pullman

Bill Pullman

From Wikipedia, the free encyclopedia. William James "Bill" Pullman (born December 17, 1953) is an American film, television, and stage actor. Pullman made his film debut in the supporting role of Earl Mott in the 1986 film Ruthless People. He has since gone on to star in other films, including Spaceballs, Independence Day, Lost Highway, Casper and Scary Movie 4. He has starred in a number of plays and is also a Jury Member for Filmaka. Description above from the Wikipedia article Bill Pullman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 17, 1953 в Hornell, New York, U.S.A.
Кино / ТВ Кредиты:
86
Впервые появился:
на series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
Кино Великий уравнитель 2 2018-08-03
Известный в фильмах
Poster of Великий уравнитель
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Poster of Лэйк Плэсид: Озеро страха
Poster of Продавцы новостей
Фильмография
Кино Великий уравнитель 2 Brian Plummer 2018-08-03
Кино Битва полов Jack Kramer 2017-09-22
Кино ЛБД Ralph Yarborough 2017-11-03
Кино День независимости: Возрождение President Whitmore 2016-06-22
Кино Брат-Природа Jerry Turley 2016-09-09
Кино Ультраамериканцы Krueger 2015-08-19
Кино Великий уравнитель Brian Plummer 2014-09-24
Кино Красное небо John Webster 2014-03-12
Кино Цимбелин Sicilius Leonatus 2014-09-03
Кино May in the Summer Edward 2013-01-17
Кино Неверующие Himself 2013-12-13
Кино Давай, до свидания! Lenny 2012-04-24
Series 1600 Penn President Dale Gilchrist 2012-12-17
Кино Охотники за фруктами Himself 2012-11-23
Кино Слишком крут для неудачи Jamie Dimon 2011-05-22
Кино Kingdom Come Himself 2011-01-01
Кино Плохая мамочка Kent 2011-11-25
Кино Innocent Rusty Sabich 2011-11-29
Кино Убийца внутри меня Billy Boy Walker 2010-02-19
Кино Пикок Edmund French 2010-04-20
Кино Rio Sex Comedy William 2010-09-16
Кино Phoebe in Wonderland Peter Lichten 2008-02-07
Кино Наблюдение Sam Hallaway 2008-02-08
Кино Шоковый эффект Jim Barrett 2008-08-06
Кино Your Name Here William J. Frick 2008-06-13
Кино Убей меня Dave 2007-02-09
Кино Сын нобелевского лауреата Det. Max Mariner 2007-04-28
Кино Вскрытие пришельца Morgan Banner 2006-04-07
Series Торчвуд Oswald Danes 2006-10-22
Кино Очень страшное кино 4 Henry Hale 2006-04-13
Кино Revelations Dr. Richard Massey 2005-04-13
Кино Дорогая Венди Krugsby 2005-01-22
Кино Тигриный рейс Gary Dolan 2005-03-06
Кино Spaceballs: The Documentary Himself 2005-05-05
Series Revelations Dr. Richard Massey 2005-04-13
Кино Проклятие Peter Kirk 2004-10-22
Кино Rick Rick O'Lette 2003-01-01
Кино Ignition Conor Gallagher 2002-01-17
Кино Igby Goes Down Jason Slocumb 2002-09-13
Кино 29 Palms The Ticket Clerk 2002-07-29
Series Night Visions Unknown 2001-07-12
Кино Виновный Callum Crane 2000-06-01
Кино The Virginian The Virginian 2000-01-09
Кино Титан: После гибели Земли Captain Korso 2000-06-16
Кино Счастливые номера Detective Pat Lakewood 2000-10-27
Кино Лэйк Плэсид: Озеро страха Jack Wells 1999-07-15
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино Разрушенный дворец Hank Greene 1999-08-13
Кино Spy Games Harry Howe / Ernie Halliday 1999-09-10
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Кино Zero Effect Daryl Zero 1998-01-30
Кино Шоссе в Никуда Fred Madison 1997-01-15
Кино The End of Violence Mike Max 1997-05-11
Кино Mr. Wrong Whitman Crawford 1996-02-16
Кино День независимости President Thomas J. Whitmore 1996-06-25
Кино Mistrial Steve Donohue 1996-11-02
Кино Пока ты спал Jack Callaghan 1995-04-21
Кино Каспер Dr. James Harvey 1995-05-26
Кино Услуга Peter 1994-04-29
Кино The Last Seduction Clay Gregory 1994-05-26
Кино Уайатт Эрп Ed Masterson 1994-06-24
Кино Неспящие в Сиэтле Walter 1993-06-24
Кино Соммерсби Orin Meecham 1993-02-05
Кино Готова на всё Andy Sarafian 1993-09-29
Кино Мистер Джонс Construction Site Foreman 1993-10-08
Кино Nervous Ticks York Daley 1992-03-01
Кино Продавцы новостей Bryan Denton 1992-04-10
Кино Их собственная лига Bob Hinson 1992-07-01
Кино Одиночки Dr. Jeffrey Jamison 1992-09-18
Кино Crazy in Love Nick Symonds 1992-08-10
Кино Уходим под воду Biff Banner 1991-08-23
Кино Liebestraum Paul Kessler 1991-09-13
Кино Sibling Rivalry Nicholas Meany 1990-10-26
Кино Brain Dead Dr. Rex Martin 1990-01-16
Кино Bright Angel Bob 1990-11-01
Кино Cold Feet Buck Latham 1989-05-19
Кино The Serpent and the Rainbow Dennis Alan 1988-02-05
Кино Турист поневоле Julian 1988-12-23
Кино Rocket Gibraltar Crow Black 1988-09-02
Series The Tracey Ullman Show Sheldon Moss 1987-04-05
Кино Космические яйца Lone Starr 1987-06-24
Кино Безжалостные люди Earl Mott 1986-06-26
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24