Image of Ashley Judd

Ashley Judd

Ashley Judd (born April 19, 1968) is an American television and film actress, who has played lead roles in films including Ruby in Paradise, Kiss the Girls, Double Jeopardy, Where the Heart Is and High Crimes. She is active in a number of humanitarian and political causes, including two missions to the Democratic Republic of Congo to campaign against sexual violence against women. Description above from the Wikipedia article Ashley Judd, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 19, 1968 в Granada Hills, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
59
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Trafficked 2017-10-06
Известный в фильмах
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of The Locusts
Poster of Схватка
Poster of Till Death Us Do Part
Фильмография
Кино Trafficked Diane 2017-10-06
Кино Дивергент, глава 3: За стеной Natalie Prior 2016-03-09
Кино Хорошие дети Gabby 2016-10-21
Кино A Path Appears Herself 2015-01-26
Кино Дивергент, глава 2: Инсургент Natalie Prior 2015-03-18
Кино Такой же Louise Wade 2014-09-05
Кино Дивергент Natalie Prior 2014-03-14
Кино История дельфина 2 Lorraine Nelson 2014-09-12
Кино Биг Стон Гэп Ave Maria Mulligan 2014-10-09
Кино A Fierce Green Fire Narrator 2013-03-01
Кино Падение Олимпа Margaret Asher 2013-03-20
Series Пропавший без вести Becca Winstone 2012-03-15
Кино The Eyes of Thailand Narrator 2012-04-28
Кино Липучка Kaitlin 2011-08-19
Кино История дельфина Lorraine Nelson 2011-09-23
Кино Зубная фея Carly 2010-01-14
Кино Элен Helen 2009-01-06
Кино Переправа Denise Frankel 2009-02-27
Кино Come Early Morning Lucy Fowler 2006-01-10
Кино Глюки Agnes White 2006-05-19
Series Iconoclasts Unknown 2005-11-17
Кино Амнезия Jessica Shepard 2004-02-27
Кино Любимчик Linda Porter 2004-07-02
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Кино Особо тяжкие преступления Claire Chapman 2002-04-03
Кино Фрида Tina Modotti 2002-08-29
Кино Божественные тайны сестричек Я-Я Younger Vivi Abbott Walker 2002-06-07
Кино Флирт со зверем Jane Goodale 2001-03-30
Кино Killing Priscilla Herself 2000-06-02
Кино Там, где сердце Lexie Coop 2000-04-27
Кино Our Friend, Martin Mrs. Dale (voice) 1999-01-12
Кино Свидетель Joanna Eris 1999-09-04
Кино Двойной просчет Elizabeth "Libby" Parsons 1999-09-24
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Саймон Бирч Rebecca Wenteworth 1998-09-11
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Целуя девушек Kate McTiernan 1997-10-03
Кино The Locusts Kitty 1997-10-03
Кино Normal Life Pam Anderson 1996-01-26
Кино Norma Jean & Marilyn Norma Jean Dougherty 1996-05-18
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Время убивать Carla Brigance 1996-07-24
Кино The Passion of Darkly Noon Callie 1995-01-02
Кино Naomi & Wynonna: Love Can Build a Bridge Narrator (voice) 1995-05-14
Кино Heat Charlene Shiherlis 1995-12-15
Кино Схватка Charlene Shiherlis 1995-12-15
Кино Дым Felicity 1995-06-09
Series Космический Призрак Unknown 1994-04-15
Кино Ruby in Paradise Ruby Lee Gissing 1993-10-08
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Каффс Wife of Paint Store Owner 1992-01-10
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Till Death Us Do Part Gwen Fox 1992-02-18
Series Sisters Reed Halsey 1991-05-11
Series Звездный путь: Следующее поколение Unknown 1987-09-28
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14