Image of Tom Everett Scott

Tom Everett Scott

Thomas Everett "Tom" Scott (born September 7, 1970) is an American film, theatre and television actor. His film work includes a starring role as drummer Guy Patterson in the film That Thing You Do! (1996). Description above from the Wikipedia article Tom Everett Scott, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 7, 1970 в East Bridgewater, Massachusetts, USA
Кино / ТВ Кредиты:
47
Впервые появился:
на movie Too Young to Die? 1990-02-26
Последний проект:
Кино Ла-Ла Ленд 2016-11-29
Известный в фильмах
Poster of Ведьмина гора
Poster of Cashmere Mafia
Poster of Бойлерная
Poster of Уилл и Грейс
Фильмография
Series Karroll's Christmas Unknown 2016
Кино Left Behind: Vanished: Next Generation Damon 2016-02-28
Кино Scream: Halloween Special Kevin Duval 2016-10-18
Кино Ла-Ла Ленд David 2016-11-29
Кино Bravetown 2015-05-08
Series Как избежать наказания за убийство Father Andrew Crawford 2014-09-25
Кино Love Finds You In Sugarcreek Joe Matthews / Micah Matthias 2014-06-01
Series Нация Z Charles Garnett 2014-09-12
Кино Близкие враги Henry 2013-12-04
Кино Санта Лапус 2: Санта лапушки Santa Paws (voice) 2012-11-20
Series GCB Unknown 2012-03-04
Кино Родительский беспредел Phil Simmons 2012-12-25
Кино 2nd Take Peter 2011-01-01
Кино Тайна красной планеты Milo's Dad (voice) 2011-03-09
Кино The Devil's Teardrop Parker Kincaid 2010-08-08
Кино Ведьмина гора Matheson 2009-03-12
Series Саутленд Detective Russell Clarke 2009-04-09
Кино Tanner Hall Gio 2009-09-14
Series Cashmere Mafia Unknown 2008-01-06
Кино Снежная пятёрка Buddy (voice) 2008-02-05
Series Сыны анархии Unknown 2008-09-03
Кино Потому что я так хочу Jason 2007-02-02
Кино Surrender, Dorothy Adam 2006-01-01
Series Saved 2006-06-12
Кино Принцы воздуха Buddy (voice) 2006-12-12
Кино Sexual Life Todd 2005-01-05
Кино Karroll's Christmas Allen Karroll 2004-12-14
Кино Bloodline Dr. Christopher Benson 2003-01-01
Series World Poker Tour Unknown 2003-03-30
Series Do Over Joel 2002-09-19
Series Philly 2001-09-25
Кино Attraction Garrett 2001-04-22
Кино Бойлерная Michael Brantley 2000-02-18
Series The $treet Jack T. Kenderson 2000-11-01
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино The Love Letter Johnny 1999-05-21
Кино Марсианский дозор Guy Fawkes 1999-09-11
Кино Dead Man on Campus Josh 1998-08-21
Кино Истинные ценности Brian Gulden 1998-09-18
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Кино River Red Dave Holden 1998-11-06
Кино Американский оборотень в Париже Andy McDermott 1997-12-25
Кино То, что ты делаешь Guy Patterson 1996-10-04
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Too Young to Die? Judge Harper 1990-02-26
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13