Image of Antonio Banderas

Antonio Banderas

José Antonio Domínguez Banderas (born August 10, 1960), better known as Antonio Banderas, is a Spanish film actor, film director, film producer and singer. He began his acting career at age 19 with a series of films by director Pedro Almodóvar and then appeared in high-profile Hollywood films, especially in the 1990s, including Assassins, Evita, Interview with the Vampire, Philadelphia, Desperado, The Mask of Zorro, Spy Kids, the Shrek sequels and Puss in Boots.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 10, 1960 в Málaga, Andalucía, Spain
Кино / ТВ Кредиты:
103
Впервые появился:
на movie 33 días
Последний проект:
Кино Черная бабочка 2017-05-26
Известный в фильмах
Poster of Нокаут
Poster of Кот в сапогах
Poster of Дети шпионов 3: Игра окончена
Poster of Дети шпионов
Фильмография
Кино 33 días Pablo Picasso 2019
Кино Черная бабочка Paul 2017-05-26
Series Benito Benito Mussolini 2016
Series Scared Shrekless Puss in Boots 2016
Кино Альтамира Marcelino 2016-04-01
Кино Губка Боб в 3D Burger Beard 2015-02-05
Кино Рыцарь кубков Tonio 2015-02-08
Кино 33 Mario Sepúlveda 2015-08-06
Кино The Making of The Expendables 3 Himself 2014-11-25
Кино Неудержимые 3 Galgo 2014-08-04
Кино Страховщик Jacq Vaucan 2014-10-09
Кино Я очень возбужден León 2013-03-08
Кино Мачете убивает El Camaleon 2013-09-12
Кино Джастин и рыцари доблести Sir Clorex (voice) 2013-08-09
Кино Мачете вбивае El Camaleón 4 2013-10-11
Кино Руби Спаркс Mort 2012-07-25
Кино Кожа, в которой я живу Doctor Robert Ledgard 2011-08-17
Кино Большой Выстрел Ned Cruz 2011-01-17
Кино Дети шпионов 4D Gregorio Cortrez 2011-08-18
Кино Кот в сапогах Puss in Boots (voice) 2011-10-28
Кино Черное золото Emir Nesib 2011-12-21
Кино Кот в сапогах: Три Чертёнка Puss in Boots (voice) 2011-12-08
Кино Нокаут Rodrigo 2011-11-06
Кино Шрэк навсегда Puss in Boots (voice) 2010-05-16
Кино Ты встретишь таинственного незнакомца Greg 2010-05-23
Кино Шрэк: Хэллоуин Puss in Boots (voice) 2010-10-28
Кино Рождественский Шректакль Осла Puss in Boots (voice) 2010-12-07
Кино Кодекс вора Gabriel Martin 2009-01-09
Кино The Other Man Rafe 2009-05-27
Кино Новый парень моей мамы Thomas Martins 2008-04-30
Кино Chevolution 2008-04-01
Кино Другой мужчина Ralph 2008-12-25
Кино Y el cine marcha 2008-12-16
Кино Шрэк Третий Puss in Boots (voice) 2007-05-17
Series Shrek the Halls Puss in Boots 2007-12-07
Кино Шрэк мороз, зеленый нос Puss in Boots (voice) 2007-11-28
Кино Держи ритм Pierre Dulaine 2006-03-17
Кино Город на границе Alfonso Diaz 2006-05-18
Кино Champion Himself 2005-03-12
Кино Pablo G. del Amo, un montador de ilusiones Miguel 2005-11-18
Кино Легенда Зорро Zorro 2005-10-24
Кино Шрэк 2 Puss In Boots (voice) 2004-05-19
Кино Far Far Away Idol Puss In Boots (voice) 2004-11-05
Кино Дети шпионов 3: Игра окончена Gregorio Cortez 2003-07-25
Кино Femme Fatale: Dream Within a Dream Himself 2003-03-25
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Imagining Argentina Carlos Rueda 2003-09-13
Кино Однажды в Мексике El Mariachi 2003-09-11
Кино And Starring Pancho Villa as Himself Pancho Villa 2003-09-07
Series Американский идол: Поиск суперзвезды Unknown 2002-06-11
Кино Дети шпионов 2: Остров несбывшихся надежд Gregorio Cortez 2002-08-07
Кино Роковая женщина Nicolas Bardo 2002-11-06
Кино Фрида David Alfaro Siqueiros 2002-08-29
Кино Баллистика: Экс против Сивер Agent Jeremiah Ecks 2002-09-20
Кино Дети шпионов Gregorio Cortez 2001-03-18
Кино Соблазн Luis Antonio Vargas 2001-08-03
Кино Тело Father Matt Gutierrez 2001-04-13
Series Good Day Live Unknown 2001-09-17
Кино The White River Kid Morales Pittman 1999-01-01
Кино Бей в кость Cesar Dominguez 1999-12-25
Кино 13-й воин Ahmad Ibn Fadlān 1999-08-27
Кино Маска Зорро Alejandro Murrieta / Zorro 1998-07-16
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Целлулоидный шкаф Himself 1996-01-30
Кино Двое – это слишком Art Dodge 1996-02-14
Кино Эвита Ché 1996-12-14
Series Clive Anderson All Talk Unknown 1996-10-06
Кино Miami Rhapsody Antonio 1995-01-27
Кино Отчаянный El Mariachi 1995-08-25
Кино Убийцы Miguel Bain 1995-10-06
Кино Четыре комнаты Man 1995-12-09
Кино Незнакомец Tony Ramirez 1995-10-20
Series HBO First Look Himself 1994-03-01
Кино Интервью с вампиром Armand 1994-11-11
Кино Of Love and Shadows Francisco 1994-05-10
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Benito: The Rise and Fall of Mussolini Benito Mussolini 1993-02-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Дом духов Pedro Tercero Gareia 1993-10-19
Кино ¡Dispara! Marcos Vallez 1993-10-01
Кино Филадельфия Miguel Alvarez 1993-12-22
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино The Mambo Kings Nestor Castillo 1992-02-28
Кино Madonna: Truth or Dare Himself 1991-05-10
Кино Terranova Antonio 1991-07-11
Series La mujer de tu vida Antonio López 1990-02-09
Кино Bajarse al moro Alberto 1989-04-11
Кино Si te dicen que caí Marcos 1989-09-19
Кино Свяжи меня Ricky 1989-12-12
Кино Женщины на грани нервного срыва Carlos 1988-03-14
Кино Baton Rouge Antonio 1988-10-08
Кино El placer de matar 1988-09-06
Кино Закон желания Antonio Benítez 1987-02-06
Кино Matador Angel 1986-03-07
Кино Delirios de amor Amante de Jaime (segment "Delirio 3") 1986-11-13
Кино La corte del Faraón 1985-09-26
Кино Caso cerrado Gasofa 1985-09-29
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Кино Laberinto de pasiones Sadec 1982-09-29
Кино Pestañas postizas Juan 1982-01-01
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14