Image of David Thewlis

David Thewlis

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   David Thewlis (born 20 March 1963) is an English film, television and stage character actor, as well as a writer. Description above from the Wikipedia article David Thewlis, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 20, 1963 в Blackpool, Lancashire, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
75
Впервые появился:
на series Дуракам везет 1981-09-08
Последний проект:
Кино Чудо-женщина 2017-05-30
Известный в фильмах
Poster of Вселенная Стивена Хокинга
Poster of Пятая власть
Poster of The Inner Life of Martin Frost
Poster of Whatever Happened to Harold Smith?
Фильмография
Кино Чудо-женщина Sir Patrick Morgan 2017-05-30
Series Dandelion Dead Unknown 2016
Кино Макбет Duncan 2015-08-16
Кино Легенда Leslie Payne 2015-09-09
Кино Визит инспектора Inspector Goole 2015-09-13
Кино Аномализа Michael Stone (voice) 2015-12-30
Кино Затмение Professor Kenneth Raines 2015-10-01
Кино Теорема Зеро Joby 2014-01-02
Series Фарго V.M. Vargas 2014-04-15
Кино Вселенная Стивена Хокинга Dennis Sciama 2014-11-26
Кино Queen and Country Sargeant Major Bradley 2014-05-20
Кино Обитель проклятых Mickey Finn 2014-09-11
Кино РЭД 2 The Frog 2013-07-18
Кино Пятая власть Nick Davies 2013-10-11
Кино The Organ Grinder's Monkey Pablo 2011-06-06
Кино Аноним William Cecil 2011-10-21
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2 Remus Lupin 2011-07-07
Кино Боевой конь Lyons 2011-12-25
Кино Леди Michael Aris 2011-11-30
Кино Славный малый Jim McCann 2010-10-07
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 1 Remus Lupin 2010-10-17
Кино Телохранитель Jordan 2010-11-10
Кино Вероника решает умереть Dr. Blake 2009-05-16
Кино Гарри Поттер и Принц-полукровка Remus Lupin 2009-07-07
Кино Мальчик в полосатой пижаме Ralf Hoess 2008-05-07
Кино Гарри Поттер и орден Феникса Remus Lupin 2007-06-28
Кино The Inner Life of Martin Frost Martin Frost 2007-10-11
Кино Основной инстинкт 2 Roy Washburn 2006-03-29
Кино Омен Keith Jennings 2006-06-06
Кино Царство небесное Hospitaler 2005-05-03
Кино Невидимые дети Jonathan 2005-09-01
Кино Новый мир Wingfield 2005-12-25
Кино Гарри Поттер и узник Азкабана Remus Lupin 2004-05-31
Кино Cheeky Harry Sankey 2003-09-08
Кино В ловушке времени Robert Doniger 2003-11-26
Кино D.I.Y Hard Man 2002-09-30
Кино Динотопия Cyrus Crabb 2002-05-12
Series Динотопия: Новые приключения Cyrus Crabb 2002-11-28
Кино Goodbye Charlie Bright Charlie's Dad 2001-05-11
Кино Whatever Happened to Harold Smith? Nesbit 2000-03-10
Кино Чудотворец Judas Iscariot 2000-03-31
Кино Endgame Clov 2000-09-10
Кино Гангстер №1 Freddie Mays 2000-06-09
Кино Большой Лебовски Knox Harrington 1998-03-06
Кино Divorcing Jack Dan Starkey 1998-10-01
Кино Осажденные Jason Kinsky 1998-09-14
Кино American Perfekt Santini 1997-03-01
Кино Семь лет в Тибете Peter Aufschnaiter 1997-09-12
Кино Остров доктора Моро Edward Douglas 1996-08-23
Кино Джеймс и гигантский персик Earthworm (voice) 1996-04-12
Кино Сердце дракона King Einon 1996-05-31
Кино Полное затмение Paul Verlaine 1995-11-02
Кино Королевская милость John Pearce 1995-12-29
Series Dandelion Dead 1994-10-30
Кино Черный красавец Jerry Barker 1994-07-29
Кино The Trial Franz 1993-06-18
Кино Prime Suspect 3 James Jackson 1993-12-19
Кино Обнаженная Johnny 1993-09-14
Кино Ущерб Detective 1992-12-02
Series Prime Suspect Unknown 1991-04-07
Кино Filipina Dreamgirls Tim Shanks 1991-09-15
Кино Afraid of the Dark Locksmith / Tom Miller 1991-10-10
Кино Life Is Sweet Nicola's Lover 1990-11-15
Кино Resurrected Kevin Deakin 1989-03-12
Series A Bit of a Do 1989-01-13
Кино Oranges Are Not the Only Fruit Doctor 1989-11-01
Кино Vroom 1988-11-11
Кино The Short & Curlies Clive 1987-01-01
Series Valentine Park 1987-06-19
Кино Road Joey 1987-10-07
Кино Little Dorrit George Braddle 1987-12-11
Series Screenplay Joey / ... 1986-07-09
Series The Singing Detective Unknown 1986-11-16
Кино The Singing Detective 1986-11-16
Series Дуракам везет Unknown 1981-09-08