Image of Adewale Akinnuoye-Agbaje

Adewale Akinnuoye-Agbaje

Adewale Akinnuoye-Agbaje ( born 22 August 1967) is a Nigerian–English actor, and former fashion model best known for his roles as Mr. Eko on Lost, Simon Adebisi on Oz and Nykwana Wombosi in The Bourne Identity. Description above from the Wikipedia article Adewale Akinnuoye-Agbaje, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 22, 1967 в Islington, London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Кино Отряд самоубийц 2016-08-02
Известный в фильмах
Poster of Тор 2: Царство тьмы
Poster of Бросок кобры
Poster of Девять жизней
Poster of Остаться в живых
Фильмография
Кино Отряд самоубийц Waylon Jones / Killer Croc 2016-08-02
Кино Трамбо Virgil Brooks 2015-10-27
Series Американская одиссея Frank Majors 2015-04-05
Кино Защитник Dave Duerson 2015-11-12
Кино Билал Bilal (voice) 2015-12-09
Кино Помпеи Atticus 2014-02-18
Кино Annie Nash 2014-12-19
Кино Энни Nash 2014-12-19
Кино Неизбежное поражение Мистера и Пита Sergeant Pike 2013-10-11
Кино Неудержимый Robert Nkomo Morel 2013-01-31
Кино Тор 2: Царство тьмы Algrim / Kurse 2013-10-29
Кино Thor: The Dark World Algrim / Kurse 2013-11-08
Кино Best Laid Plans Joseph 2012-02-03
Series Под прицелом Deacon Crane 2012-10-04
Кино Killer Elite Agent 2011-09-23
Кино Нечто Derek Jameson 2011-10-12
Кино Профессионал Agent 2011-09-23
Кино Быстрее пули The Evangelist 2010-11-23
Кино Бросок кобры Heavy Duty 2009-08-04
Кино Принцесса специй Kwesi 2005-09-11
Кино Разбогатей или сдохни Majestic 2005-11-09
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Кино Девять жизней Junod 2004-10-20
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Идентификация Борна Nykwana Wombosi 2002-06-14
Кино Мумия возвращается Lock-Nah 2001-04-28
Кино Enslavement: The True Story of Fanny Kemble 2000-04-23
Series Linc's Unknown 1998-08-01
Кино Легионер Luther 1998-12-03
Series Тюрьма «ОZ» Simon Adebisi 1997-07-12
Кино 20000 лье под водой Cabe Attucks 1997-05-11
Series Pensacola: Wings of Gold Unknown 1997-09-15
Series Cracker Unknown 1997-09-18
Кино Deadly Voyage Emmanuel 1996-06-14
Кино Delta of Venus The Clairvoyant 1995-06-09
Кино Конго Kahega (as Adewalé) 1995-06-09
Кино Эйс Вентура 2: Когда зовет природа Hitu 1995-11-10
Series Soccer AM Unknown 1995-08-12
Series Полицейские под прикрытием Unknown 1994-09-08
Series Дневники «Красной туфельки» Unknown 1992-06-27
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04