Image of Adrien Brody

Adrien Brody

Adrien Brody (born April 14, 1973) is an American actor and film producer. He received widespread recognition and subsequent acclaim after starring in Roman Polanski's The Pianist (2002). He is the youngest actor to win the Academy Award for Best Actor in a Leading Role, at 29 years old. Description above from the Wikipedia article Adrien Brody, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 14, 1973 в New York City, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
84
Впервые появился:
на movie Emperor
Последний проект:
Кино Come Together 2017
Известный в фильмах
Фильмография
Кино Motor City 2018
Кино Emperor Charles V - The Emperor 2018
Кино Come Together Ralph 2017
Кино Манхэттенская ночь Porter Wren 2016-05-20
Кино Come Together Ralph 2016-11-27
Кино Come Together Unknown 2016-11-28
Кино Come Together Conductor Ralph 2016-11-27
Кино Boredom Danny 2015-06-27
Кино Меч дракона Tiberius 2015-02-19
Кино The Library Book Desmond 2015-06-27
Кино Возвращение Peter Bower 2015-07-25
Кино Сентябрь в Ширазе Isaac 2015-09-15
Кино The Mascot Adam 2015-06-27
Кино Отель «Гранд Будапешт» Dmitri 2014-02-26
Кино Гудини Harry Houdini 2014-09-01
Кино Ограбление по-американски Frankie 2014-09-11
Series Гудини Harry Houdini 2014-09-01
Кино Третья персона Sean 2013-09-09
Кино Непристойная комедия Filthy Harry 2013-03-22
Кино De Volta a 1942 Theodore Harold White 2012-11-29
Кино Неизвестная Мэрилин Himself 2012-09-12
Кино Вспоминая 1942 Theodore Harold White 2012-11-01
Кино Учитель на замену Henry Barthes 2011-04-24
Кино Полночь в Париже Salvador Dalí 2011-05-11
Кино Потерпевший Man 2010-12-04
Кино Эксперимент Travis 2010-07-15
Кино Крутые кексы Psycho Ed 2010-06-03
Кино Хищники Royce 2010-07-03
Кино Джалло Inspector Enzo Avolfi 2010-03-13
Кино Бесподобный мистер Фокс Field Mouse (voice) 2009-10-23
Кино Химера Clive 2009-10-06
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Кино Манолете Manuel Rodríguez Sánchez "Manolete" 2008-09-06
Кино Кадиллак Рекордс Leonard Chess 2008-12-05
Кино Братья Блум Bloom 2008-09-09
Кино Gumball 3000: Drivin' Me Crazy Himself 2007-05-27
Кино Поезд на Дарджилинг. Отчаянные путешественники Peter 2007-09-29
Кино Смерть супермена Louis Simo 2006-08-31
Кино Recreating the Eighth Wonder: The Making of 'King Kong' Himself 2006-11-14
Кино Пиджак Jack Starks 2005-03-04
Кино Кинг Конг Jack Driscoll 2005-12-14
Кино King Kong: Peter Jackson's Production Diaries Himself 2005-12-13
Кино Gumball 3000: 6 Days in May 2005-05-09
Кино Таинственный лес Noah Percy 2004-07-30
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Поющий детектив First Hood 2003-10-24
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Himself 2003-03-17
Кино Горечь любви Jack Grace 2003-03-27
Кино The Pianist Wladyslaw Szpilman 2003-03-28
Кино Кукла Steven Schoichet 2002-09-12
Кино Пианист Wladyslaw Szpilman 2002-09-24
Series Icons Unknown 2002-05-01
Кино Ken and Rosa Himself 2001-10-25
Кино The Affair of the Necklace Count Nicolas De La Motte 2001-11-20
Кино Harrison's Flowers Kyle Morris 2000-09-23
Кино Bread and Roses Sam Shapiro 2000-05-10
Кино Oxygen Harry 1999-11-12
Кино Кровавое лето Сэма Richie 1999-07-02
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Высоты свободы Van Kurtzman 1999-11-17
Кино Тонкая красная линия Cpl. Geoffrey Fife 1998-12-25
Кино Restaurant Chris Calloway 1998-04-18
Кино The Undertaker's Wedding Mario Bellini 1997-01-01
Кино The Last Time I Committed Suicide Ben 1997-06-20
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Кровь с молоком Arnie Finklestein 1997-09-01
Кино Пуля Ruby Stein 1996-03-01
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Solo Dr. Bill Stewart, Solo's Designer 1996-10-23
Кино Ten Benny Ray Diglovanni 1995-04-09
Кино Angels in the Outfield Danny Hemmerling 1994-07-15
Кино Jailbreakers Skinny 1994-09-08
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Царь горы Lester 1993-08-20
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино The Boy Who Cried Bitch Eddie 1991-10-10
Кино Home at Last Billy 1988-06-15
Series Annie McGuire Unknown 1988-10-26
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20