Image of Tom Wilkinson

Tom Wilkinson

From Wikipedia, the free encyclopedia Thomas Geoffrey "Tom" Wilkinson, OBE (born 5 February 1948) is an English actor. He has twice been nominated for an Academy Award for his roles in In The Bedroom and Michael Clayton. In 2009, he won The Golden Globe and Primetime Emmy Award for best Supporting Actor in a Miniseries or Movie for John Adams. Description above from the Wikipedia article Tom Wilkinson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 5, 1948 в Leeds - West Yorkshire - England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
113
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино Carrie Pilby 2017-03-31
Известный в фильмах
Poster of Сельма
Poster of Отель «Гранд Будапешт»
Poster of Бэтмен: Начало
Poster of Вечное сияние чистого разума
Фильмография
Кино Конг: Остров черепа 2017-03-08
Кино Carrie Pilby Mr. Pilby 2017-03-31
Series The Inspector Alleyn Mysteries Gerald Lacklander 2016
Series Shakespeare: The Animated Tales Buckingham 2016
Series First Among Equals Raymond Gould 2016
Кино Выбор Dr. Shep 2016-02-04
Кино Фантастическая любовь и где ее найти Alfie Stephenson 2016-10-20
Кино Сноуден Ewen MacAskill 2016-09-15
Кино Между делом Timothy McWinters 2015-03-05
Кино Bone in the Throat Charlie 2015-03-16
Кино Unfinished Business Timothy McWinters 2015-03-06
Кино Свадьба Дженни Eddie 2015-07-31
Кино Малыш Fr. Oliver 2015-04-23
Кино Отель «Гранд Будапешт» Author 2014-02-26
Кино Особо тяжкое преступление Detective Carl Summer 2014-08-28
Кино Лёгкие деньги DI John Halden 2014-09-26
Кино Сельма Lyndon Baines Johnson 2014-12-25
Кино Одинокий рейнджер Latham Cole 2013-07-03
Кино Белль Lord Mansfield 2013-09-08
Кино Самаритянин Xavier 2012-03-02
Кино Космический мусор Narrator 2012-01-14
Кино The Kennedys Joe Kennedy Sr. 2011-04-03
Series The Kennedys Joe Kennedy Sr. 2011-04-03
Кино The Green Hornet James Reid 2011-01-14
Кино Зеленый Шершень James Reid 2011-01-12
Кино Отель «Мэриголд»: Лучший из экзотических Graham Dashwood 2011-11-28
Кино Дочурка Груффало The Fox (Voice) 2011-12-25
Кино Миссия невыполнима: Протокол Фантом IMF Secretary 2011-12-07
Кино Расплата Stefan Gold 2010-04-11
Кино Заговорщица Reverdy Johnson 2010-09-10
Кино Призрак Paul Emmett 2010-02-12
Кино Сапоги на Уайтхолле Goebbels (voice) 2010-10-08
Кино Руки-ноги за любовь Dr. Knox 2010-10-29
Кино 44 дюйма Archie 2009-10-08
Кино Ничего личного Howard Tully 2009-03-19
Кино Груффало Fox (voice) 2009-12-25
Кино Recount James Baker 2008-05-28
Series John Adams Benjamin Franklin 2008-03-16
Кино John Adams Benjamin Franklin 2008-03-16
Series John Adams Benjamin Franklin 2008-03-16
Кино Рок-н-рольщик Lenny Cole 2008-09-04
Кино A Number Salter 2008-09-10
Кино Операция Валькирия Friedrich Fromm 2008-12-25
Кино A Number Salter 2008-09-10
Кино Посвящение Rudy Holt 2007-01-22
Кино Майкл Клейтон Arthur Edens 2007-09-28
Кино Мечта Кассандры Howard 2007-06-18
Кино The Night of the White Pants Max Hagan 2006-04-27
Кино Прощальный поцелуй Stephen 2006-09-10
Кино Бэтмен: Начало Carmine Falcone 2005-06-10
Кино Batman Begins Carmine Falcone 2005-06-15
Кино Шесть демонов Эмили Роуз Father Moore 2005-09-09
Кино Возвращение мистера Рипли John Webster 2005-11-06
Кино Separate Lies James Manning 2005-09-16
Кино Хорошая женщина Tuppy 2004-01-01
Кино Если только Taxi Driver 2004-01-23
Кино Вечное сияние чистого разума Dr. Howard Mierzwiak 2004-03-19
Кино Красота по-английски Betterton 2004-09-03
Кино Normal Roy 'Ruth' Applewood 2003-01-21
Кино Девушка с жемчужной серёжкой Pieter Van Ruijven 2003-08-31
Кино The Gathering Storm Sir Robert Vansittart 2002-04-27
Кино The Gathering Storm Sir Robert Vansittart 2002-04-22
Кино Как важно быть серьезным Dr. Chasuble 2002-05-17
Кино Ангел из будущего Sam Wheeler 2002-08-10
Кино Чёрный рыцарь Sir Knolte of Marlborough 2001-11-21
Кино Another Life Mr. Carlton 2001-06-15
Кино In the Bedroom Matt Fowler 2001-11-23
Кино Патриот Gen. Cornwallis 2000-06-28
Кино Essex Boys John Dyke 2000-07-14
Кино Недотепы Bollingsworth 2000-09-22
Кино Погоня с дьяволом Orton Brown 1999-11-24
Кино David Copperfield Narrator 1999-12-25
Кино Влюбленный Шекспир Hugh Fennyman 1998-12-11
Кино The Governess Mr. Charles Cavendish 1998-07-31
Кино Час пик Thomas Griffin 1998-09-18
Кино Снежное чувство Смиллы Prof. Loyen 1997-02-13
Кино Уайлд Marquess of Queensberry 1997-09-01
Кино Мужской стриптиз Gerald 1997-08-13
Кино Oscar and Lucinda Hugh Stratton 1997-12-31
Кино Cold Enough for Snow Hugh Lloyd 1997-12-31
Кино Eskimo Day Hugh 1996-04-04
Кино Призрак и Тьма Robert Beaumont 1996-10-11
Кино A Business Affair Bob 1995-12-08
Кино Разум и чувства Mr. Dashwood 1995-12-13
Кино Priest Father Matthew Thomas 1994-01-01
Кино Prince of Jutland Hardvendel 1994-02-23
Кино Martin Chuzzlewit Seth Pecksniff 1994-11-07
Series Martin Chuzzlewit Seth Pecksniff 1994-11-07
Кино Measure for Measure Duke Vincentio 1994-11-05
Кино Во имя отца Appeal Prosecutor 1993-12-12
Series Prime Suspect Unknown 1991-04-07
Кино Prime Suspect Peter Rawlins 1991-04-07
Series TECX Hugo Gillon 1990-03-22
Series Counterstrike Unknown 1990-07-01
Кино Paper Mask Dr. Thorn 1990-09-14
Кино First and Last 1989-01-01
Series Happy Families Jack 1989-08-17
Series Stay Lucky Allon 1989-12-08
Кино The Woman He Loved Ernest Simpson 1988-04-03
Series Инспектор Морс Unknown 1987-01-06
Series The Ruth Rendell Mysteries Unknown 1987-08-02
Series Лавджой Unknown 1986-01-10
Кино Sylvia Keith 1986-01-01
Series Screen Two David Hanratty / ... 1985-01-06
Кино Wetherby Roger Braithwaite 1985-06-19
Кино Agatha Christie's Miss Marple: A Pocket Full of Rye 1985-03-06
Кино Squaring the Circle 1984-05-23
Series Мисс Марпл Агаты Кристи Unknown 1984-12-26
Series Spyship Martin Taylor 1983-11-09
Кино Spyship Martin Taylor 1983-11-09
Series Crime and Punishment Cadet 1979-05-22
Кино Smuga cienia Ransome 1976-09-06
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18