Image of William Atherton

William Atherton

From Wikipedia, the free encyclopedia William Atherton (born July 30, 1947), born William Atherton Knight II, is an American film, stage and television actor.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 30, 1947 в Orange - Connecticut - USA
Кино / ТВ Кредиты:
67
Впервые появился:
на movie Cleanin' Up the Town: Remembering Ghostbusters
Последний проект:
Кино Ghostheads 2016-04-23
Известный в фильмах
Poster of Касл
Poster of Юристы Бостона
Poster of Остаться в живых
Poster of Дефективный детектив
Фильмография
Кино Cleanin' Up the Town: Remembering Ghostbusters Himself 2019
Кино Ghostheads Himself 2016-04-23
Кино Джинн Father Westhoff 2014-04-04
Кино Tim and Eric's Billion Dollar Movie Earle Swinter 2012-03-02
Кино Jersey Shore Shark Attack Dolan 2012-06-09
Кино Записки Кейна: Жизнь узника Daniel Morgan 2010-10-02
Series Касл Dr. Ari Weiss 2009-03-08
Кино Aces 'N' Eights Howard 2008-03-15
Кино Black Crescent Moon Jo Dexton 2008-06-15
Кино Ghouls Stefan 2008-07-12
Series Жизнь как приговор Unknown 2007-09-26
Кино Towards Darkness John 2007-04-28
Кино Kush King 2007-06-03
Кино Девушка Напротив Adult David Moran 2007-07-19
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Кино Gone but Not Forgotten Sen. Ray Colby 2005-01-01
Кино Headspace Dr. Ira Gold 2005-01-01
Кино Тень якудза Agent Block 2005-03-08
Series Отчаянные домохозяйки Unknown 2004-10-03
Кино Кто твои предки? Duncan Mack 2004-01-07
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Кино Последний самурай Winchester Rep 2003-12-05
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Кино Burning Down the House Arthur Kranston 2001-02-07
Кино Race to Space Ralph Stanton 2001-10-31
Series Night Visions Unknown 2001-07-12
Кино Ворон 3: Спасение Nathan Randall 2000-10-31
Кино Познакомьтесь с Дороти Дендридж Darryl Zanuck 1999-08-21
Series Звездные врата: ЗВ-1 Unknown 1997-07-27
Кино Гангстер Thomas E. Dewey 1997-08-27
Series Практика Unknown 1997-03-04
Кино Executive Power President Fields 1997-09-25
Кино Безумный город Dohlen 1997-11-07
Кино Michael Kael contre la World News Company 1997-11-02
Кино Биосфера Dr. Noah Faulkner 1996-01-12
Кино Raven Hawk Philip Thorne 1996-07-20
Series Детектив Нэш Бриджес Unknown 1996-03-29
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Кино Frank & Jesse Allan Pinkerton 1995-04-22
Кино Broken trust 1995-08-06
Кино Дело о пеликанах Bob Gminski 1993-12-16
Series Диагноз: Убийство Unknown 1993-10-29
Кино Chrome Soldiers Sheriff Blackwell 1992-05-06
Кино Diagnosis Murder: Diagnosis of Murder Eric Walker 1992-01-05
Кино Оскар Overton 1991-04-26
Кино Похороненные заживо Cortland 'Cort' van Owen 1990-05-09
Series Max Monroe: Loose Cannon Unknown 1990-01-05
Кино Крепкий орешек 2 Richard Thornburg 1990-07-02
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Кино Grim Prairie Tales Arthur 1990-09-14
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Кино Крепкий орешек Richard Thornburg 1988-07-15
Кино Intrigue Doggett 1988-09-11
Кино Без пощады Allan Deveneux 1986-12-19
Кино Настоящие гении Prof. Jerry Hathaway 1985-08-07
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series The Twilight Zone Unknown 1985-09-27
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Кино Охотники за привидениями Walter Peck 1984-06-07
Series Столетие Jim Lloyd 1978-10-01
Кино Centennial Jim Lloyd 1978-10-01
Кино В поисках мистера Гудбара James 1977-10-19
Кино Гинденбург Boerth 1975-12-25
Кино The Day of the Locust Tod Hackett 1975-05-07
Кино Шугарлендский экспресс Clovis Michael Poplin 1974-04-05
Кино The New Centurions Johnson 1972-08-03