Image of Jaime Pressly

Jaime Pressly

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jaime Elizabeth Pressly (born July 30, 1977) is an American actress and model. She is best known for playing Joy Turner on the NBC sitcom My Name Is Earl, for which she was nominated for two Emmy Awards, winning one, for a Golden Globe Award and for a Screen Actors Guild Award. She has also appeared in films such as Joe Dirt, DOA: Dead or Alive and I Love You, Man.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 30, 1977 в Kinston - North Carolina - USA
Кино / ТВ Кредиты:
60
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Найденные в Остине 2017-07-07
Известный в фильмах
Poster of Дом с паранормальными явлениями 2
Poster of The Showbiz Show with David Spade
Poster of Красавцы
Poster of Сумеречная зона
Фильмография
Кино Найденные в Остине Crystal Clemens 2017-07-07
Series The Starlet Unknown 2016
Кино Дом с паранормальными явлениями 2 Megan 2014-04-17
Кино Making the Rules Abby 2014-05-06
Кино Раз нашла – беру себе Alyson Simon 2014-10-18
Series Мамаша Jill Kendall 2013-09-23
Кино 6 Month Rule Claire 2012-06-01
Кино The Oogieloves in the Big Balloon Adventure Lola 2012-08-29
Series I Hate My Teenage Daughter Annie 2011-11-30
Кино Бизнес ради любви Kate White 2010-07-20
Series Воспитывая Хоуп Donna 2010-09-21
Кино Venus & Vegas Tara 2010-11-01
Кино Дымовая завеса Britt Shelley 2010-11-21
Кино Люблю тебя, чувак Denise 2009-03-20
Кино Хортон Mrs. Quilligan (voice) 2008-03-03
Кино Bachelor Party Vegas Herself 2006-04-25
Series VH1 Rock Honors Unknown 2006-05-31
Кино DOA: Живой или мёртвый Tina Armstrong 2006-09-07
Кино Жестокий мир Catherine Anderson 2005-09-01
Series The Showbiz Show with David Spade Unknown 2005-09-17
Series Меня зовут Эрл Joy Turner 2005-09-20
Кино Death to the Supermodels Tiffany 2005-11-25
Кино The Karate Dog Ashley Wilkenson 2004-05-05
Кино Крутящий момент China 2004-01-16
Series Красавцы Unknown 2004-07-18
Кино Evel Knievel Linda Bork 2004-07-30
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Happy Family Alex 2003-09-09
Series Лас Вегас Unknown 2003-09-22
Кино Demon Island Tina 2002-06-14
Series Сумеречная зона Unknown 2002-09-18
Series Fastlane Unknown 2002-09-18
Кино Часовой механизм Claire Manning 2001-01-01
Кино Мартовские коты Tricia 2001-03-30
Series Going to California Kylie Guartz 2001-08-09
Кино Приключения Джо Грязнули Jill 2001-04-10
Кино Недетское кино Priscilla 2001-12-07
Кино Best Actress Karen Kroll 2000-03-18
Кино 100 девчонок и одна в лифте Cynthia 2000-09-01
Кино Poor White Trash Sandy Lake 2000-06-16
Кино Инферно Dottie Matthews 1999-09-25
Кино Trash C.J. Callum 1999-06-24
Series Jack & Jill Audrey Griffin 1999-09-26
Series Push Nikki Lang 1998-04-06
Кино Не могу дождаться Girlfriend #1 1998-06-12
Series TRL Unknown 1998-09-14
Кино Ringmaster Angel Zorzak 1998-11-25
Series Смертельная битва: Завоевание Unknown 1998-10-03
Кино Against The Law Sally the Waitress 1997-01-01
Кино Poison Ivy: The New Seduction Violet 1997-01-01
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Освобождение Allison Wade 1997-08-09
Series Night Man Yvette 1997-09-20
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Сегодня Unknown 1952-01-14