Image of Peter Mullan

Peter Mullan

From Wikipedia, the free encyclopedia. Peter Mullan (born 2 November 1959) is a Scottish actor and film-maker who has been appearing in films since 1990. Description above from the Wikipedia article Peter Mullan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 2, 1959 в Peterhead, Scotland, UK
Кино / ТВ Кредиты:
58
Впервые появился:
на series Taggart 1983-09-06
Последний проект:
Кино Hostiles 2017-09-11
Известный в фильмах
Poster of The Steamie
Poster of Геракл
Poster of Настоящий север
Poster of Храброе сердце
Фильмография
Кино Hostiles 2017-09-11
Series The Steamie Unknown 2016
Кино Stonemouth 2015-06-08
Series Stonemouth Don Murston 2015-06-08
Кино Песнь заката John Guthrie 2015-12-04
Series The Fear Richie Beckett 2015-09-15
Кино Hector Hector McAdam 2015-12-11
Кино Геракл Sitacles 2014-07-23
Кино Olive Kitteridge Jim O'Casey 2014-11-02
Кино Добро пожаловать в капкан Roy Edwards 2013-03-15
Кино Sunshine on Leith Rab 2013-10-03
Кино Top of the Lake Matt Mitcham 2013-03-18
Series Горное озеро Matt Mitcham 2013-03-18
Кино The Man Inside Gordon Sinclair 2012-07-27
Кино Должник Peter 2012-11-24
Кино The Fear Richie Beckett 2012-12-03
Series The Fear Richie Beckett 2012-12-03
Кино Тираннозавр Joseph 2011-10-07
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2 Yaxley 2011-07-07
Кино Боевой конь Ted Narracott 2011-12-25
Кино Отморозки Mr. McGill 2010-10-08
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 1 Death Eater Yaxley 2010-10-17
Кино Кровавый округ: 1974 Martin Laws 2009-02-28
Кино Кровавый округ: 1983 Martin Laws 2009-02-28
Кино Кровавый округ: 1980 Martin Laws 2009-02-28
Series The Fixer 2008-03-10
Кино Stone of Destiny Ian's dad 2008-12-19
Кино Последний легион Odoacer 2007-04-19
Кино The Trial of Tony Blair Gordon Brown 2007-01-15
Кино Dog Altogether Joseph 2007-08-18
Кино Мальчик А Terry 2007-10-28
Кино Настоящий север Riley 2006-09-11
Кино Дитя человеческое Syd 2006-09-22
Кино On a Clear Day Frank 2005-08-18
Кино Cargo Brookes 2005-12-26
Кино この世の外へ クラブ進駐軍 2004-02-07
Кино Аферисты William Hannigan 2004-10-07
Series Shoebox Zoo 2004-09-21
Кино Молодой Адам Les Gault 2003-09-26
Кино Kiss of Life John 2003-12-12
Кино Сестры Магдалины Mr O'Connor 2002-10-24
Кино Девятая сессия Gordon 2001-08-10
Кино Обыкновенный преступник Stevie 2000-01-07
Кино Золотая пыль Daniel Dillon 2000-12-29
Кино Фрекен Жюли Jean 1999-09-12
Кино Mauvaise passe Patricia's Husband 1999-11-17
Кино My Name Is Joe Joe 1998-05-15
Кино FairyTale: A True Story Sergeant Farmer 1997-01-01
Кино На игле Swanney 1996-02-23
Кино Good Day for the Bad Guys John 1995-01-01
Кино Храброе сердце Veteran 1995-05-24
Кино Неглубокая могила Andy 1994-12-22
Кино Close Vincent 1993-01-01
Кино Riff-Raff Jake 1991-06-21
Series Your Cheatin' Heart Unknown 1990-10-11
Кино The Big Man Vince 1990-08-31
Кино The Steamie Andy 1988-12-31
Series Taggart Unknown 1983-09-06