Image of Tony Sirico

Tony Sirico

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Genaro Anthony "Tony" Sirico, Jr. (born July 29, 1942) is an American character actor who is most famous for his role as Paulie Gualtieri in the television series The Sopranos. Description above from the Wikipedia article Tony Sirico, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 29, 1942 в Brooklyn, New York, United States
Кино / ТВ Кредиты:
30
Впервые появился:
на series Kojak 1973-10-24
Последний проект:
Кино Светская жизнь 2016-05-11
Известный в фильмах
Poster of Zarra's Law
Poster of Jersey Shore Shark Attack
Poster of Денежные короли
Poster of Defiance
Фильмография
Кино Светская жизнь Vito 2016-05-11
Кино Zarra's Law 2014-06-11
Кино Nicky Deuce Charlie Cement 2013-05-27
Кино Jersey Shore Shark Attack Captain Salie 2012-06-09
Кино A Muppets Christmas: Letters to Santa Mobster 2008-12-17
Series Чак Matty 2007-09-24
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Smokin' Stogies Tony Batts 2001-03-26
Series Клан Сопрано Paulie Gualtieri 1999-01-10
Кино Знаменитость Lou DeMarco 1998-09-07
Кино Денежные короли Locasso 1998-12-04
Кино Полицейские Toy Torillo 1997-08-15
Кино The Deli Tony 1997-11-07
Кино Gotti Joe Dimiglia 1996-08-17
Кино Все говорят, что я люблю тебя Escaped Convict 1996-12-06
Кино Melissa Jack 1995-01-01
Кино The Search for One-eye Jimmy Snake 1994-11-14
Кино Ромео истекает кровью Malacci 1993-09-13
Кино New York Cop Mr. C 1993-08-14
Кино Innocent Blood Jacko 1992-09-25
Кино Обратный след Greek 1990-04-03
Кино Славные парни Tony Stacks 1990-09-12
Кино Perfect Witness Marco 1989-10-28
Кино Специалист по съему Patsy Cabaluso 1987-09-18
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Кино The Last Fight Frankie (as Anthony Sirico) 1983-09-07
Кино Love & Money Raoul (as Anthony Sirico) 1982-01-01
Кино So Fine Associate of Mr. Eddie 1981-09-25
Кино Defiance Davey 1980-03-14
Series Kojak Unknown 1973-10-24