Image of Jamie Lynn Sigler

Jamie Lynn Sigler

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Jamie-Lynn Sigler (formerly DiScala; born May 15, 1981) is an American actress and singer. She is best known for her role as Meadow Soprano on the HBO television series The Sopranos. Description above from the Wikipedia article Jamie-Lynn Sigler, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 15, 1981 в Jericho, New York, Long Island, New York, United States
Кино / ТВ Кредиты:
29
Впервые появился:
на series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
Кино The Big Divorce 2013-11-26
Известный в фильмах
Poster of Как я встретил вашу маму
Poster of Красавцы
Poster of Уилл и Грейс
Poster of Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном
Фильмография
Кино The Big Divorce 2013-11-26
Кино I Do Ali Federman 2013-05-31
Кино По признакам совместимости Hannah Daniels 2012-04-26
Кино Divorce Invitation Dylan 2012-11-14
Series Guys with Kids Emily 2012-09-12
Кино Son of Morning Jamie 2011-01-01
Кино В темноте Adrienne 2010-11-05
Кино The Gathering Maggy Rule 2007-10-13
Кино New York City Serenade Lynn 2007-09-13
Кино Афроитальянец 2006-09-08
Series Ugly Betty Unknown 2006-09-28
Кино Dark Ride Cathy 2006-10-20
Кино Экстремальное свидание Amy Baker 2005-06-23
Кино Death of a Dynasty Sexy Woman 2005-04-29
Series Kathy Griffin: My Life on the D-List Unknown 2005-08-03
Series Как я встретил вашу маму Unknown 2005-09-19
Кино Любовь на острове Alexis Manetti 2005-11-01
Кино Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss Heidi Fleiss (as Jamie-Lynn DiScala) 2004-03-29
Series Красавцы Unknown 2004-07-18
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Кино Campfire Stories Natalie 2001-10-01
Series Клан Сопрано Meadow Soprano 1999-01-10
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино A Brooklyn State of Mind Young Angie 1998-01-01
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25