Image of Jim Caviezel

Jim Caviezel

From Wikipedia, the free encyclopedia. James Patrick Caviezel, Jr. (born September 26, 1968) is an American film actor, sometimes credited as Jim Caviezel. He is known for the roles of Jesus Christ in the 2004 film The Passion of the Christ, Bobby Jones in Bobby Jones: A Stroke of Genius, Edmond Dantès in The Count of Monte Cristo, Catch in Angel Eyes and Private Witt in The Thin Red Line. Description above from the Wikipedia article James Caviezel, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 26, 1968 в Mount Vernon - Washington - USA
Кино / ТВ Кредиты:
34
Впервые появился:
на series Она написала убийство 1984-09-30
Последний проект:
Кино Игра на высоте 2014-08-22
Известный в фильмах
Poster of Саванна
Poster of В поле зрения
Poster of Тонкая красная линия
Poster of Она написала убийство
Фильмография
Кино Игра на высоте Bob Ladouceur 2014-08-22
Кино Саванна Ward Allen 2013-04-25
Кино План побега Willard Hobbes 2013-10-09
Кино Транзит Nate 2012-01-02
Series В поле зрения John Reese 2011-09-22
Кино Опасная природа Peter 2009-08-14
Series The Prisoner 6 2009-11-15
Кино Чужеземец Kainan 2008-04-24
Кино Забивание камнями Сорайи М. Freidoune 2008-09-07
Кино Дежа Вю Carroll Oerstadt 2006-11-22
Кино 5 неизвестных Jean Jacket 2006-11-03
Кино The Big Question Himself 2004-02-25
Кино Шоссе смерти James 'Rennie' Cray 2004-02-13
Кино Бобби Джонс: Гений Удара Bobby Jones 2004-04-30
Кино Окончательный монтаж Fletcher 2004-10-15
Кино Страсти Христовы Jesus 2004-02-25
Кино I Am David Johannes 2003-12-03
Кино Rosy-Fingered Dawn: A Film on Terrence Malick Himself 2002-09-01
Кино Граф Монте-Кристо Edmond Dantes 2002-01-23
Кино Особо тяжкие преступления Tom Kubik / Sgt. Ron Chapman 2002-04-03
Кино Madison Jim McCormick 2001-01-23
Кино Глаза ангела Steven "Catch" Lambert 2001-05-15
Кино Заплати другому Jerry 2000-10-12
Кино Радиоволна John Sullivan 2000-04-28
Кино Погоня с дьяволом Black John 1999-11-24
Кино Тонкая красная линия Pvt. Robert Witt 1998-12-25
Кино Солдат Джейн Slov 1997-08-22
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Ed Dizzy 1996-03-15
Series Дети праха Dexter 1995-02-26
Кино Дети праха Dexter 1995-02-26
Кино Поединок в Диггстауне Billy Hargrove 1992-08-14
Series Чудесные годы Unknown 1988-01-31
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30