Image of Matt Walsh

Matt Walsh

Matthew Paul "Matt" Walsh (born October 13, 1964) is an American actor, comedian, director, and writer best known as a founding member of the Upright Citizens Brigade improvisational sketch comedy troupe and currently for co-starring as Mike McLintock on theHBO comedy series Veep. He also previously starred in short-lived comedy programs such as Dog Bites Manon Comedy Central and Players on Spike TV.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 13, 1964 в Chicago - Illinois - USA
Кино / ТВ Кредиты:
52
Впервые появился:
на movie A Futile & Stupid Gesture
Последний проект:
Кино Шпионы по соседству 2016-10-20
Известный в фильмах
Poster of Муви 43
Poster of Третий лишний
Poster of Мальчишник в Вегасе
Poster of Взрослая неожиданность
Фильмография
Кино A Futile & Stupid Gesture Matty Simmons 2018
Кино Темнота Gary Carter 2016-05-13
Кино Шпионы по соседству Dan Craverston 2016-10-20
Кино Все по новой Shecky 2016-05-27
Кино Охотники за привидениями Agent Rorke 2016-07-14
Кино Молодость по страховке 2016-09-22
Кино Другие люди Steve 2016-09-09
Кино Misery Loves Comedy Himself 2015-01-23
Кино Underground Comedy Himself 2015-12-31
Кино Крепись! Bathroom Stall Man 2015-03-26
Кино Bad Night Ari 2015-07-21
Кино Jason Nash is Married Randy Plymouth 2014-06-24
Кино Хиты Dave 2014-01-21
Кино Половое воспитание Washout 2014-11-07
Кино Навстречу шторму Pete 2014-08-06
Кино A Better You Patrick 2014-11-10
Кино Lennon or McCartney Himself (archive footage) 2014-12-12
Кино Муви 43 Amanda's Dad (segment "Middleschool Date") 2013-01-01
Кино Трое из "Coffee Town" Cop 2013-07-09
Кино Queens of Country Cleveland Norvis 2012-03-31
Series Вице-президент Mike McLintock 2012-04-22
Кино Третий лишний Thomas 2012-06-29
Кино Free Samples Mr. Hightower 2012-05-20
Кино Миллион для чайников Antique Dealer 2012-09-08
Series Players 2010-03-02
Кино Сайрус Tim 2010-06-18
Кино Впритык TSA Agent 2010-11-04
Кино Worst Enemy Dr. Martin Mondieu 2010-12-31
Кино Люблю тебя, чувак Impatient Golfer 2009-03-20
Кино Мальчишник в Вегасе Dr. Valsh 2009-06-05
Series Сообщество Joshua 2009-09-17
Кино Тайная команда Jim 2009-08-28
Кино Взрослая неожиданность Davith of Glencracken 2008-02-03
Кино Школа выживания Not for Pot Driver 2008-03-20
Кино Полупрофессионал Father Pat 2008-02-28
Кино Сводные братья Drunk Corporate Guy 2008-07-25
Кино Asssscat 2007-03-24
Series Human Giant Angry Bruce Willis Fan 2007-04-05
Кино Wild Girls Gone Sheriff Terry Moran 2007-10-02
Кино Школа негодяев Walsh 2006-09-29
Series Dog Bites Man 2006-06-07
Кино Death of a Dynasty Frat Boy #1 2005-04-29
Кино Старски и Хатч Eddie 2004-03-05
Series Рино 911 Unknown 2003-07-23
Кино Brainwarp Captain Maniac 2003-07-18
Series Замедленное развитие Unknown 2003-11-02
Кино Эльф Witness 2003-10-09
Кино Martin & Orloff Dr. Eric Orloff 2002-05-01
Series Команда Фастфуд Unknown 2000-12-30
Series Upright Citizens Brigade Trotter 1998-08-19
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13