Image of Madison Pettis

Madison Pettis

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Madison Michelle Pettis  (born July 22, 1998) is an American child actress, best known for playing Sophie Martinez "America's Angel" on Disney Channel's Cory in the House and Peyton Kelly in The Game Plan. Description above from the Wikipedia article Madison Pettis, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 22, 1998 в Arlington, Texas, USA
Кино / ТВ Кредиты:
26
Впервые появился:
на movie Late Bloomer
Последний проект:
Series Life with Boys 2016
Известный в фильмах
Poster of Небольшое привидение: Вы знакомы с моим другом вурдалаком?
Poster of Life with Boys
Poster of Вот я какой
Poster of Cory in the House
Фильмография
Кино Late Bloomer Frankie 2018
Series Life with Boys Allie 2016
Кино Do You Believe? Maggie 2015-03-20
Кино Ты веришь? Maggie 2015-03-20
Кино The Lion Guard: Return of the Roar Zuri (voice) 2015-11-22
Кино Небольшое привидение: Вы знакомы с моим другом вурдалаком? Tara 2014-09-02
Series Фостеры Daria 2013-06-03
Кино Jake and the Never Land Pirates: Never Land Rescue Izzy 2013-11-13
Кино Крошка из Беверли-Хиллз 3 Lala (voice) 2012-09-03
Кино Крошка из Беверли-Хиллз 2 Lala 2011-02-01
Кино Вот я какой Additional Voice 2011-04-01
Series Life with Boys Allie Brooks 2011-09-09
Series Джейк и пираты Нетландии Izzy 2011-02-14
Кино В поисках Санта Лапуса Willamina 2010-10-12
Кино Free Style Bailey Bryant 2008-12-24
Кино Небольшое привидение Tara Roland 2008-09-30
Кино A Muppets Christmas: Letters to Santa Claire 2008-12-17
Кино Семь жизней Connie's Daughter 2008-12-18
Series Cory in the House Sophie Martinez 2007-01-12
Кино План игры Peyton Kelly 2007-09-28
Series Финес и Ферб Adyson Sweetwater (voice) 2007-08-17
Series Иерихон Unknown 2006-09-20
Series Ханна Монтана Unknown 2006-03-24
Series Четыре тысячи четыреста Unknown 2004-07-11
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Барни и друзья Unknown 1992-04-06