Image of Reiko Aylesworth

Reiko Aylesworth

From Wikipedia, the free encyclopedia. Reiko M. Aylesworth (born December 9, 1972) is an American film, television and stage actress, best known for her role on the television series 24 as Michelle Dessler.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 9, 1972 в Evanston - Illinois - USA
Кино / ТВ Кредиты:
31
Впервые появился:
на series Закон и порядок 1990-09-13
Последний проект:
Кино Oh Lucy! 2018-01-31
Известный в фильмах
Poster of Элементарно
Poster of Полиция Гавайев
Poster of Остаться в живых
Poster of 24 часа
Фильмография
Кино Oh Lucy! Kei 2018-01-31
Кино The Understudy Kinsky 2012-03-16
Кино Buzzkill Sara 2012-01-20
Series Революция Marion Kelly 2012-09-17
Series Элементарно Miranda Molinari 2012-09-27
Кино Bad Parents Laurie 2012-10-18
Series Полиция Гавайев Unknown 2010-09-20
Series Звездные врата: Вселенная Unknown 2009-10-02
Кино Чужие против Хищника: Реквием Kelly O'Brien 2007-12-25
Кино The Killing Floor Audrey Levine 2007-05-10
Series The Knights of Prosperity Unknown 2007-01-03
Кино Кто Вы, Мистер Брукс? Sheila 2007-06-01
Кино Извержение Natalie Shepherd 2006-01-21
Series Conviction Unknown 2006-03-03
Кино Crazylove Letty Mayer 2005-10-22
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Series The American Embassy 2002-03-11
Series The Dead Zone Unknown 2002-06-16
Series All Souls 2001-04-17
Series 24 часа Michelle Dessler 2001-11-06
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Ed Unknown 2000-10-08
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Кино Паутина лжи Mary Claire Clark 1999-10-08
Series Now and Again Unknown 1999-09-24
Кино Childhood's End Laurie Cannon 1997-04-03
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13