Image of Matthew Fox

Matthew Fox

Matthew Chandler Fox (born July 14, 1966) is an American actor and former model. His first major role was playing older brother and family patriarch Charlie Salinger on Party of Five in the 1990s, co-starring with Scott Wolf, Neve Campbell, Jennifer Love Hewitt, and Lacey Chabert. He is also known for his role as Dr. Jack Shephard on the ABC drama series Lost. Description above from the Wikipedia article Matthew Fox, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 14, 1966 в Abington - Pennsylvania - USA
Кино / ТВ Кредиты:
32
Впервые появился:
на series Субботним вечером в прямом эфире 1975-10-11
Последний проект:
Series Lost: Missing Pieces 2016
Известный в фильмах
Poster of Остаться в живых
Poster of Джимми Киммел в прямом эфире
Poster of Взгляд
Poster of В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли
Фильмография
Series Lost: Missing Pieces Jack Shephard 2016
Кино Угасание земли Patrick 2015-08-07
Кино Костяной томагавк John Brooder 2015-10-23
Кино Война миров Z Parajumper 2013-06-20
Кино World War Z Parajumper 2013-06-21
Кино Император General Bonner Fellers 2012-09-14
Кино Я, Алекс Кросс Picasso 2012-10-18
Series OK! TV Unknown 2011-02-14
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Кино Точка обстрела Kent Taylor 2008-02-01
Кино Спиди гонщик Racer X 2008-05-09
Кино Мы – одна команда Red Dawson 2006-12-12
Кино Козырные тузы Bill 2006-12-09
Series Остаться в живых Jack Shephard 2004-09-22
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Lost Jack Shephard 2004-09-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Haunted Frank Taylor 2002-09-24
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Behind the Mask James Jones 1999-02-28
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Нас пятеро Charlie Salinger 1994-09-12
Кино My Boyfriend's Back Buck Van Patten 1993-08-06
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Freshman Dorm Danny Foley 1992-08-11
Series Крылья Unknown 1990-04-19
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11