Image of Josh Holloway

Josh Holloway

Joshua Lee "Josh" Holloway (born July 20, 1969) is an American actor and model from Free Home, Georgia. He is best known for his role as James "Sawyer" Ford on the American television show Lost.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 20, 1969 в San Jose - California - USA
Кино / ТВ Кредиты:
23
Впервые появился:
на series Крутой Уокер 1993-04-21
Последний проект:
Series Колония 2016-01-14
Известный в фильмах
Poster of Саботаж
Poster of Миссия невыполнима: Протокол Фантом
Poster of Сообщество
Poster of Остаться в живых
Фильмография
Series Колония Will Bowman 2016-01-14
Series Искусственный интеллект Gabriel Black 2014-01-07
Кино Саботаж Eddie 'Neck' Jordan 2014-03-28
Кино Paranoia Agent Gamble 2013-08-16
Кино Паранойя Agent Gamble 2013-08-14
Кино Короли танцпола Jason Blake 2013-09-21
Кино Five Bill 2011-10-10
Кино Миссия невыполнима: Протокол Фантом Trevor Hanaway 2011-12-07
Кино Stay Cool Wino 2009-04-23
Series Сообщество Black Rider 2009-09-17
Кино Шёпот Max Truemont 2007-11-27
Series Good Girls Don't Eric 2004-06-04
Series Lost James 'Sawyer' Ford 2004-09-22
Series Остаться в живых James "Sawyer" Ford 2004-09-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series The Lyon's Den Unknown 2003-09-28
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Кино Sabretooth Trent Parks 2002-11-26
Кино Холодное сердце Sean 2001-02-10
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Ангел Unknown 1999-10-05
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13