Image of Rebecca Romijn

Rebecca Romijn

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Rebecca Romijn  (born November 6, 1972) is an American actress and former fashion model. She is best known for her role as Mystique in the X-Men films, and for her role as Alexis Meade on the hit show Ugly Betty. Description above from the Wikipedia article Rebecca Romijn, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 6, 1972 в Berkeley, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
45
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Кино Phantom Halo 2015-06-19
Известный в фильмах
Poster of X-Men: The Last Stand
Poster of Люди Икс: Последняя битва
Poster of Люди Икс 2
Poster of Друзья
Фильмография
Кино Phantom Halo Ms. Rose 2015-06-19
Кино Суперстюард Sally 2015-06-05
Series Skin Wars Herself - Host 2014-08-06
Series Библиотекари Eve Baird 2014-12-07
Series Кинг и Максвелл Michelle Maxwell 2013-06-10
Кино Bettie Page Reveals All Herself 2013-11-22
Кино Хорошие поступки Heidi 2012-02-23
Кино Люди Икс 5: Первый класс Mystique - older 2011-05-24
Кино Possessing Piper Rose Joanna Maxwell 2011-10-24
Series NTSF:SD:SUV:: 2011-07-21
Кино The Con Artist Belinda 2010-11-25
Series Eastwick Roxie Torcoletti 2009-09-23
Кино Lake City Jennifer 2008-01-01
Series Чак Robin Cunnings 2007-09-24
Series Carpoolers Unknown 2007-10-02
Series Pepper Dennis 2006-04-04
Кино Алиби Lola Davis 2006-01-12
Кино Люди Икс: Последняя битва Raven Darkholme / Mystique 2006-05-24
Кино X-Men: The Last Stand Raven Darkholme / Mystique 2006-05-26
Кино Прожигатели жизни Nina Giamoro 2006-06-08
Series Ugly Betty Alexis Meade 2006-09-28
Series Trippin' 2005-03-28
Кино Каратель Joan 2004-04-15
Series Мультреалити Unknown 2004-10-27
Кино Другой Jessie Duncan 2004-04-30
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Femme Fatale: Dream Within a Dream Herself 2003-03-25
Кино Люди Икс 2 Raven Darkholme / Mystique 2003-04-24
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино X2 Raven Darkholme / Mystique 2003-05-02
Series Американский идол: Поиск суперзвезды Unknown 2002-06-11
Кино Симона Faith 2002-08-23
Кино Роллербол Aurora 2002-02-08
Кино Роковая женщина Laure/lily 2002-11-06
Кино Беги, Ронни, беги Herself 2002-09-16
Кино Люди Икс Raven Darkholme / Mystique 2000-07-13
Series Jack & Jill Unknown 1999-09-26
Кино Hefner: Unauthorized Kimberly Hefner (as Rebecca Romijn-Stamos) 1999-12-08
Кино Грязная работа Bearded Lady 1998-06-12
Series Just Shoot Me! Unknown 1997-03-04
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Друзья Cheryl 1994-09-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04