Image of Blake Lively

Blake Lively

From Wikipedia, the free encyclopedia. Blake Lively (born August 25, 1987) is an American actress and model. She currently stars as Serena van der Woodsen in the book-based TV drama Gossip Girl. She has also starred in movies, including Accepted, The Sisterhood of the Traveling Pants (as well as its sequel), The Private Lives of Pippa Lee and Ben Affleck's The Town. Description above from the Wikipedia article Blake Lively, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 25, 1987 в Tarzana, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
22
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Вижу лишь тебя 2017-08-10
Известный в фильмах
Poster of Особо опасны
Poster of Провинциалка
Poster of Утренние новости
Poster of Сегодня
Фильмография
Кино Вижу лишь тебя Gina 2017-08-10
Кино Светская жизнь Veronica 2016-05-11
Кино A Path Appears Herself 2015-01-26
Кино Век Адалин Adaline Bowman 2015-04-16
Кино Особо опасны Ophelia "O" Sage 2012-07-06
Кино Gucci Première Herself 2012-09-01
Кино Зеленый Фонарь Carol Ferris 2011-06-16
Кино Провинциалка Glenda 2011-09-10
Кино Город воров Krista Coughlin 2010-09-15
Кино Частная жизнь Пиппы Ли Young Pippa Lee 2009-07-07
Кино Джинсы-талисман 2 Bridget Vreeland 2008-08-06
Кино Нью-Йорк, я люблю тебя Gabrielle DiMarco (segment "Brett Ratner") 2008-09-06
Series Сплетница Serena van der Woodsen 2007-09-19
Кино Elvis and Anabelle Annabelle Leigh 2007-03-10
Кино Саймон говорит Jenny 2006-01-01
Кино Нас приняли! Monica Moreland 2006-08-18
Кино Джинсы-талисман Bridget Vreeland 2005-06-01
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Сегодня Unknown 1952-01-14