Image of Ed Westwick

Ed Westwick

Edward "Ed" Westwick (born 27 June 1987) is an English actor and musician, best known for his role as Chuck Bass in the main cast on the American television series Gossip Girl. Description above from the Wikipedia article Ed Westwick, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 27, 1987 в Stevenage, Hertfordshire, England
Кино / ТВ Кредиты:
24
Впервые появился:
на series Это утро 1988-10-03
Последний проект:
Series Большой куш 2017-03-16
Известный в фильмах
Poster of Last Flight
Poster of OK! TV
Poster of 100 футов
Poster of Afterlife
Фильмография
Кино Заговор на острове Джекилл Ben Collins 2017-01-13
Series Большой куш Sonny Castillo 2017-03-16
Кино Унижение Billy Speck 2016-05-05
Кино Bone in the Throat Will Reeves 2015-03-16
Кино The Kitchen Sink Milan 2015-09-17
Series Злой город Kent Galloway 2015-10-27
Кино Хватай и беги Milan 2015-10-30
Кино Last Flight Charles Gillis 2014-03-21
Кино Ромео и Джульетта Tybalt 2013-09-12
Series OK! TV Unknown 2011-02-14
Кино Как выйти замуж за миллиардера Jonny Madsen 2011-02-02
Кино Дж. Эдгар Agent Smith 2011-11-09
Кино С. Дарко Randy 2009-04-28
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Кино 100 футов Joey 2008-07-22
Series Блудливая Калифорния Balt 2007-08-13
Кино Сын Рэмбо Lawrence Carter 2007-01-22
Series Сплетница Chuck Bass 2007-09-19
Кино Дитя человеческое Alex 2006-09-22
Кино Вторжение Zoran 2006-12-15
Series Afterlife Unknown 2005-09-24
Series Teen Choice Awards Himself 1999-08-12
Series GMTV Unknown 1993-01-01
Series Это утро Unknown 1988-10-03