Image of Geraldine James

Geraldine James

From Wikipedia, the free encyclopedia Geraldine James, OBE (born 6 July 1950) is an English actress. Description above from the Wikipedia article Geraldine James, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 6, 1950 в Maidenhead, Berkshire, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
65
Впервые появился:
на series Natural World 1967-12-10
Последний проект:
Series He Knew He Was Right 2018
Известный в фильмах
Poster of Sherlock Holmes
Poster of State of Play
Poster of Rebecca
Poster of Sweet William
Фильмография
Series He Knew He Was Right 2018
Кино Алиса в Зазеркалье Lady Ascot 2016-05-25
Кино Изгой-Один. Звёздные Войны: Истории Blue Squadron 2016-12-14
Кино Железная схватка Monique 2015-01-29
Кино 45 лет Lena 2015-08-28
Кино Black Work 2015-06-21
Кино Richard Attenborough: A Life in Film Herself 2014-08-25
Кино Dr. Easy Voice of Dr. Easy 2013-06-20
Кино Наследство Martha 2013-11-28
Кино Диана: История любви Oonagh Toffolo 2013-09-19
Кино The Farmer's Wife The Farmer's Wife 2012-06-20
Кино Артур. Идеальный миллионер Vivienne 2011-04-08
Кино Шерлок Холмс: Игра теней Mrs. Hudson 2011-11-22
Кино Девушка с татуировкой дракона Cecilia Vanger 2011-12-14
Кино Алиса в стране чудес Lady Ascot 2010-03-03
Series Drama Trails Unknown 2010-08-01
Series The Michael Ball Show Unknown 2010-08-16
Кино Сделано в Дагенхэме Connie 2010-09-11
Кино Made in Dagenham Connie 2010-09-20
Кино Шерлок Холмс Mrs. Hudson 2009-12-23
Кино Sherlock Holmes Mrs. Hudson 2009-12-25
Кино Heist Joanna the Concubine 2008-01-01
Series Последний враг Barbara Turney 2008-02-17
Series Little Britain USA 2008-09-28
Кино Нортенгерское аббатство Jane Austen (voice) 2007-03-25
Кино Ocean Voyagers Narrator (voice) 2007-12-17
Кино A Harlot's Progress Mother Needham 2006-11-02
Series Jane Hall Lorraine Hall 2006-07-12
Кино Poirot: After the Funeral 2006-03-26
Series The Amazing Mrs Pritchard 2006-10-03
Кино He Knew He Was Right Lady Rowley 2004-04-18
Кино The Fever 2004-09-23
Series State of Play Unknown 2003-05-18
Кино Волшебник страны грез Hans's Mother 2003-12-01
Кино Девочки из календаря Marie 2003-09-02
Кино Taliesin Jones Mum 2002-02-01
Кино Ангел из будущего Susan Higgins 2002-08-10
Кино White Teeth 2002-09-16
Кино The Hound of the Baskervilles Mrs. Mortimer 2002-12-26
Кино All Forgotten Mother 2001-09-18
Кино The Luzhin Defence Vera, Natalia's Mother 2000-08-21
Series The Sins Gloria Green 2000-10-24
Series Rebecca Beatrice 1997-01-05
Кино Rebecca Beatrice 1997-01-05
Кино Человек, который слишком мало знал Dr. Ludmilla Kropotkin 1997-11-14
Кино Moll Flanders Edna 1996-06-14
Series Band of Gold 1995-03-12
Series Band of Gold Rose Garrity 1995-07-17
Кино No Worries Anne O'Dwyer 1994-12-08
Кино A Doll's House Kristine Linde 1992-11-21
Кино Stanley and the Women Dr. Trish Collings 1991-11-28
Кино Beltenebros Rebeca Osorio 1991-12-13
Кино The Tall Guy Carmen 1989-02-01
Кино The Wolves of Willoughby Chase Gertrude Brisket 1989-12-15
Series Инспектор Морс Unknown 1987-01-06
Кино Blott on the Landscape 1985-02-06
Series Blott on the Landscape 1985-02-06
Series The Jewel in the Crown 1984-01-09
Кино The Jewel in the Crown Sarah Layton 1984-01-09
Кино Ганди Mirabehn 1982-11-30
Кино The History Man Barbara Kirk 1981-01-04
Кино Sweet William Pamela 1980-04-11
Series Shoestring Unknown 1979-09-30
Кино Who's Who 1979-02-05
Series Natural World Unknown 1967-12-10