Image of Bobby Cannavale

Bobby Cannavale

From Wikipedia, the free encyclopedia. Robert M. "Bobby" Cannavale (born May 3, 1970) is an American actor noted for his leading role as Bobby Caffey in the first two seasons of the critically acclaimed television series Third Watch. He also had a popular recurring role as Officer Vince D'Angelo on the comedy series Will & Grace.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 3, 1970 в Union City - New Jersey - USA
Кино / ТВ Кредиты:
75
Впервые появился:
на series Закон и порядок 1990-09-13
Последний проект:
Кино Джуманджи: Зов Джунглей 2017-12-20
Известный в фильмах
Poster of Повар на колесах
Poster of Муви 43
Poster of Клиент всегда мертв
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Кино Джуманджи: Зов Джунглей 2017-12-20
Кино Boundaries Leonard 2017-11-01
Series Invincible 2016
Series Винил Richie Finestra 2016-02-14
Кино Основные принципы добра Cash 2016-06-16
Кино Misery Loves Comedy Himself 2015-01-23
Кино Шпион Sergio De Luca 2015-05-06
Кино Второй Шанс Tom Donnelly 2015-03-19
Кино Человек-муравей Paxton 2015-07-14
Кино Здравствуй, папа, Новый год Dr. Emilio Francisco 2015-12-25
Series Мистер Робот Irving 2015-05-27
Кино Повар на колесах Tony 2014-05-08
Кино Взрослые новички Danny 2014-09-08
Кино Annie Guy 2014-12-19
Кино Энни Guy 2014-12-19
Кино Паркер Jake Fernandez 2013-01-23
Кино Муви 43 Fake Superman (segment "Super Hero Speed Dating") 2013-01-01
Кино Жасмин Chili 2013-07-25
Кино Лавлэйс Butchie Peraino 2013-08-08
Кино Побеждай! Terry Delfino 2011-03-18
Кино Roadie Randy Stevens 2011-08-20
Series Louie Unknown 2010-06-29
Кино Marry Me Adam 2010-12-12
Кино Копы в глубоком запасе Jimmy 2010-08-06
Series Подпольная империя Gyp Rosetti 2010-09-19
Series Marry Me Adam 2010-12-12
Кино Weakness 2010-10-24
Series Голубая кровь Charles Rosselini 2010-09-24
Кино Шопо-коп Cmdr. James Kent 2009-01-15
Кино Brief Interviews with Hideous Men Subject #40 2009-01-19
Series Cupid Trevor Pierce 2009-03-24
Кино Louis C.K.'s Last Chance Porn Producer 2009-11-23
Кино The Merry Gentleman Michael 2008-04-16
Series Lipstick Jungle Unknown 2008-02-07
Кино Повышение Dr. Timms 2008-06-06
Кино В одно ухо влетело Lee Vivyan 2008-07-04
Кино 100 футов Shanks 2008-07-22
Кино The Take Agent Steve Perelli 2007-01-01
Series The Knights of Prosperity Unknown 2007-01-03
Кино Десять заповедей Marty McBride 2007-08-03
Кино Посвящение Don Meyers 2007-01-22
Кино Ночной слушатель Jess 2006-02-12
Кино The Exonerated Jesse, Sunny's husband 2006-03-06
Кино Нация фастфуда Mike 2006-05-16
Кино 10 Шагов к успеху Bobby 2006-09-11
Кино Змеиный полет Hank Harris 2006-08-06
Кино Правила секса 2: Хэппиэнд Javier 2005-01-20
Кино Любовь и сигареты Fryburg 2005-09-13
Кино Recipe for a Perfect Christmas Alex Stermadapolous 2005-12-05
Кино Гавань Lieutenant 2004-09-11
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино The Breakup Artist Neighbor 2004-10-23
Кино Давайте потанцуем Chic 2004-10-15
Кино Kingpin Chato Cadena 2003-02-02
Кино Станционный смотритель Joe Oramas 2003-01-26
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Kingpin Chato Cadena 2003-02-02
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Кино Дьявол и Дэниэл Уэбстер Cop 2003-02-19
Кино Washington Heights Angel 2002-05-22
Кино The Guru Randy 2002-08-21
Series 100 Centre Street Jeremiah 'J.J.' Jellinek 2001-01-15
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Кино 3 A.M. Jose 2001-07-01
Кино Глория Jack 1999-01-22
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Кино Власть страха Steve, Amelia's Boyfriend 1999-11-04
Series Третья смена 1999-09-23
Кино Когда молчат фанфары Captain Zenek 1998-06-27
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Кино I'm Not Rappaport Parking Lot Customer 1996-12-24
Кино Ночь над Манхэттеном Vigoda Assistant #1 1996-10-22
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13