Image of Estella Warren

Estella Warren

From Wikipedia, the free encyclopedia. Estella Dawn Warren (December 23, 1978) is a Canadian actress, former fashion model, and a former synchronized swimmer. Description above from the Wikipedia article Estella Warren , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia .


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 23, 1978 в Peterborough, Ontario, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
29
Впервые появился:
на series Закон и порядок 1990-09-13
Последний проект:
Кино No Way Out 2015-10-23
Известный в фильмах
Poster of Mental
Poster of Говорящая с призраками
Poster of Кенгуру Джекпот
Poster of Шоу 70−х
Фильмография
Кино Nocturna Belinda Moldero 2015-10-06
Кино No Way Out Maria 2015-10-23
Кино Незнакомец внутри Emily 2013-05-01
Кино Dangerous Intuition Laura Beckman 2013-11-18
Кино Увидимся в сентябре Lindsay 2010-01-01
Кино Transparency Monika 2010-04-16
Кино Печальное обольщение Matty 2009-04-06
Кино Красавица и чудовище Belle 2009-11-04
Series Mental Unknown 2009-05-26
Кино Lies and Crimes Sally Hansen 2007-03-05
Кино Pucked Jessica 2006-01-01
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Кино Her Minor Thing Jeana 2005-06-10
Кино Blowing Smoke Faye Grainger 2004-09-24
Кино Trespassing Kristy Goodman 2004-10-22
Кино Охотник за головами Emily Keats 2004-12-21
Кино Тормоз Charlene 2003-01-17
Кино Кенгуру Джекпот Jessie 2003-01-17
Кино I Accuse Kimberly Jansen 2003-11-30
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Гонщик Sophia Simone 2001-04-27
Кино Perfume Arrianne 2001-04-08
Кино Планета обезьян Daena 2001-07-25
Кино Третий лишний Elise Stevens 2001-11-02
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Шоу 70−х Unknown 1998-08-23
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13