Image of Alfred Molina

Alfred Molina

Alfred Molina (born 24 May 1953) is a British-American actor. He first came to public attention in the UK for his supporting role in the 1987 film Prick Up Your Ears. He is well known for his roles in Raiders of the Lost Ark, The Man Who Knew Too Little, Spider-Man 2, Maverick, Species, Not Without My Daughter, Chocolat, Frida, Steamboy, The Hoax, Prince of Persia: The Sands of Time, The Da Vinci Code, Little Traitor, An Education and The Sorcerer's Apprentice. He is currently starring as Detective Ricardo Morales on the NBC police/courtroom drama Law & Order: LA. Description above from the Wikipedia article Alfred Molina, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 24, 1953 в London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
119
Впервые появился:
на movie Vivaldi
Последний проект:
Кино Послание от Кинга 2017-05-10
Известный в фильмах
Poster of Университет монстров
Poster of Воспитание чувств
Poster of Человек-паук 2
Poster of Ночи в стиле буги
Фильмография
Кино Henchmen Baron Blackout (voice) 2018
Кино Vivaldi Felice Tartini 2018
Кино Послание от Кинга Preston 2017-05-10
Series Bram & Alice 2017
Кино Темная Лига Справедливости Destiny (voice) 2017-01-24
Series Courtroom K Unknown 2016
Кино Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie Jerry Schrager 2016-02-10
Кино Репортерша Ali Massoud Sadiq 2016-03-04
Series The Losers 2016
Кино Sister Cities Mort 2016-09-17
Кино Странные чары Fairy King (voice) 2015-01-23
Кино Robot Chicken DC Comics Special III: Magical Friendship Lex Luthor (voice) 2015-10-18
Series Покажите мне героя Henry J. Spallone 2015-08-16
Кино Show Me a Hero Henry J. Spallone 2015-08-16
Кино Зной Doc 2014-04-20
Кино Робоцып: Специальный выпуск DC Comics II - Злодеи в раю Lex Luthor / Green Arrow (voice) 2014-04-06
Кино Return to Zero Robert Royal 2014-05-17
Кино Любовь – странная штука George 2014-02-07
Кино Не видать нам Париж, как своих ушей Terry 2014-10-01
Кино Обыкновенное сердце Ben Weeks 2014-05-25
Кино Love Is Strange George Garea 2014-11-12
Series Penn Zero: Part-Time Hero Rippen 2014-12-05
Кино Пророк Sergeant (voice) 2014-09-06
Кино Heavenly Sword King Bohan (voice) 2014-06-30
Series Matador Andrés Galan 2014-07-15
Series Monday Mornings Dr. Harding Hooten 2013-02-04
Кино Университет монстров Professor Knight (voice) 2013-06-20
Кино Джастин и рыцари доблести Reginald (voice) 2013-08-09
Кино Эмануэль и правда о рыбах Dennis 2013-04-26
Кино Serena Priest 2012-05-22
Кино Робоцып: Специальный выпуск DC Comics Lex Luthor / Firestorm (voice) 2012-09-09
Кино A Whisper to a Roar 2012-10-11
Кино Влюбиться в Мисс Хатто William Barrington Coupe 2012-12-23
Кино Innocent Sandy Stern 2011-11-29
Кино Ранго Roadkill (Voice) 2011-03-02
Кино Погоня Frank Burton 2011-09-22
Кино Кармел Everly 2011-03-09
Кино Принц Персии: Пески времени Sheik Amar 2010-05-19
Series Закон и порядок: Лос-Анджелес Deputy D.A. Ricardo Morales 2010-09-29
Кино Буря Stephano 2010-12-10
Series Roger & Val Have Just Got In 2010-08-06
Кино Ученик чародея Maxim Horvath 2010-07-13
Кино Жилец Chandler Manning 2009-01-14
Кино Ha-boged Hakatan Dunlop 2009-01-01
Кино Yes Virginia Francis Church 2009-12-25
Кино Розовая пантера 2 Pepperidge 2009-02-06
Кино Чудо-женщина Ares (voice) 2009-03-03
Кино Воспитание чувств Jack Mellor 2009-10-29
Кино С праздниками ничто не сравнится Edy Rodriguez 2008-12-12
Кино The Moon and the Stars Davide Rieti 2007-02-02
Кино The Company Harvey Torriti/The Sorcerer 2007-08-05
Series Контора 2007-08-05
Кино Шелк Baldabiou 2007-09-14
Кино The Ten Commandments Ramses (voice) 2007-10-19
Кино Отдыхай, Скуби-Ду! Professor Jeffries (voice) 2007-09-04
Кино As You Like It Touchstone 2006-01-01
Кино Код Да Винчи Manuel Aringarosa 2006-05-17
Кино Мистификация Dick Suskind 2006-10-14
Series Шоу «Один» Unknown 2006-08-14
Series Law & Order: Trial by Jury Unknown 2005-03-03
Кино Человек-паук 2 Dr. Otto Octavius / Doctor Octopus 2004-06-25
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Crónicas Victor Hugo Puente 2004-05-16
Кино Лютер Johann Tetzel 2003-10-29
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Моя жизнь без меня Ann's Father 2003-03-07
Кино Кофе и сигареты Alfred 2003-09-05
Кино Идентификация Dr. Malick 2003-04-25
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Кино Фрида Diego Rivera 2002-08-29
Кино Pete's Meteor Hugh 2002-12-31
Кино Четверо похорон и одна свадьба Boris Plots 2002-10-04
Кино Техасские рейнджеры John King Fisher 2001-11-30
Кино Murder on the Orient Express Hercule Poirot 2001-04-22
Кино Чудотворец Simon the Pharisee 2000-03-31
Кино Шоколад Comte Paul de Reynaud 2000-12-14
Кино Дадли Справедливый Snidely Whiplash 1999-08-27
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Ladies Man Jimmy Stiles 1999-09-20
Кино Магнолия Solomon Solomon 1999-12-08
Кино The Impostors 1998-05-18
Кино The Treat The Colonel 1998-09-10
Кино Анна Каренина Levin 1997-04-04
Кино Ночи в стиле буги Rahad Jackson 1997-09-11
Кино Человек, который слишком мало знал Boris 'The Butcher' Blavasky 1997-11-14
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Mojave Moon Sal 1996-01-01
Кино До и после Panos Demeris 1996-02-23
Кино Scorpion Spring Denis Brabant 1996-10-10
Кино Убежище Jonas 1995-03-03
Кино The Perez Family Juan Raul Perez 1995-05-12
Кино Особь Dr. Stephen Arden 1995-07-07
Кино Мертвец Trading Post Missionary 1995-12-23
Кино The Steal 1995-05-05
Кино Белый клык 2: Легенда о белом волке Reverend Leland Drury 1994-04-15
Кино Мэверик Angel 1994-05-20
Кино Cabin Boy School Professor 1994-01-07
Кино The Trial Titorelli 1993-06-18
Series GMTV Unknown 1993-01-01
Кино A Very Polish Practice 1992-09-06
Кино Not Without My Daughter Moody 1991-01-11
Кино The Trials of Oz George Melly 1991-11-09
Кино Hancock Tony Hancock 1991-09-01
Кино American Friends Oliver Syme 1991-03-22
Кино Колдовской апрель Mellersh Wilkins 1991-11-06
Кино The Accountant 1989-09-24
Кино Manifesto Avanti 1988-01-27
Кино Prick Up Your Ears Kenneth Halliwell 1987-04-17
Series C.A.T.S. Eyes Unknown 1985-04-12
Кино Water Pierre 1985-01-01
Series Screen Two John Ogdon / ... 1985-01-06
Кино Леди-ястреб Cezar 1985-03-27
Кино Number One 1985-03-01
Кино Letter to Brezhnev Sergei 1985-12-26
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Кино Тем временем John 1984-03-14
Series Anyone for Denis? Unknown 1982-12-28
Кино Индиана Джонс: В поисках утраченного ковчега Satipo 1981-06-12
Series The Losers Nigel 1978-11-12