Image of George Harris

George Harris

From Wikipedia, the free encyclopedia. George William Harris (born 20 October 1949) is a British actor of film, stage, television, radio and musical theatre. His notable roles include Kingsley Shacklebolt in Harry Potter and the Order of the Phoenix, Captain Simon Katanga in Raiders of the Lost Ark and Clive King in popular medical drama Casualty, where he was one of the original cast members. He also played real-life Somali warlord Osman Ali Atto in the 2001 film Black Hawk Down. Description above from the Wikipedia article George Harris (actor) , licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 20, 1949 в Grenada, West Indies
Кино / ТВ Кредиты:
32
Впервые появился:
на movie Super-Hooper-Dyne Lizzies 1925-06-13
Последний проект:
Кино Арне Даль: Мудрая кровь 2012-01-04
Известный в фильмах
Poster of Франкенштейн
Poster of Жизнь за брата
Poster of Гарри Поттер и орден Феникса
Poster of Screen Two
Фильмография
Кино Арне Даль: Мудрая кровь Ray Larner 2012-01-04
Кино Франкенштейн M. Frankenstein 2011-03-17
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2 Kingsley Shacklebolt 2011-07-07
Кино Жизнь за брата Doctor 2010-04-08
Кино Beneath the Blue Daniel 2010-11-16
Кино Агора Heladius Dignitary 2009-05-17
Кино Гарри Поттер и орден Феникса Kingsley Shacklebolt 2007-06-28
Кино Eye of the Dolphin Daniel 2007-08-24
Кино Переводчица Kuman-Kuman 2005-04-08
Кино The Long Firm Dr Chukwurah 2004-07-07
Series 55 Degrees North 2004-07-06
Series The Long Firm 2004-07-07
Кино Слоеный торт Morty 2004-09-30
Series Призраки Unknown 2002-05-13
Кино Чёрный ястреб Osman Atto 2001-12-28
Series Starhunter Unknown 2000-11-01
Кино Appetite Arthur 1998-08-12
Кино Путешествия Гулливера Brobdingnag Scientist 1996-02-04
Кино The Browning Version Adakendi Senior 1994-10-12
Кино Prime Suspect 2 Vernon Allen 1992-12-05
Series Prime Suspect Unknown 1991-04-07
Кино Ничего не вижу, ничего не слышу Bartender 1989-05-12
Series Screen Two John Nixon / ... 1985-01-06
Series Чисто английское убийство Unknown 1984-10-16
Кино Wolcott Winston Churchill Wolcott 1981-01-13
Кино Индиана Джонс: В поисках утраченного ковчега Katanga 1981-06-12
Кино Vernon, Florida Himself 1981-10-08
Кино Флэш Гордон Prince of Ardentia 1980-09-01
Кино Yanks Black driver 1979-09-01
Кино Sweepstakes Jewish Jockey 1931-07-10
Кино The Shamrock Handicap Jockey Ginsburg 1926-05-02
Кино Super-Hooper-Dyne Lizzies Little Dancer 1925-06-13