Image of Craig Bierko

Craig Bierko

From Wikipedia, the free encyclopedia. Craig Philip Bierko (born August 18, 1964) is an American actor. Description above from the Wikipedia article Craig Bierko, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 18, 1964 в Rye Brook - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
45
Впервые появился:
на series Ньюхарт 1982-10-02
Последний проект:
Кино Чувство справедливости 2016-07-29
Известный в фильмах
Poster of Элементарно
Poster of Хорошая жена
Poster of Менталист
Poster of Нокдаун
Фильмография
Кино Чувство справедливости Benji Akers 2016-07-29
Series UnREAL Chet Wilton 2015-06-01
Кино Громче слов Eddie Stolzenberg 2013-10-11
Кино If I Had Wings Geoff Taylor 2013-12-01
Кино Три балбеса Mac 2012-04-13
Series Элементарно Jim Fowkes 2012-09-27
Кино Company Peter 2011-06-15
Кино Хочу как ты Valtan 2011-08-05
Series Помнить всё Marco Lantini 2011-09-20
Series Хорошая жена Unknown 2009-09-22
Series Unhitched Jack "Gator" Gately 2008-03-02
Series Менталист Doc Dugan 2008-09-23
Series Unhitched 2008-03-02
Кино Очень страшное кино 4 Tom Ryan 2006-04-13
Кино Danika Randy Merrick 2006-01-01
Кино На ваш суд Talk Show Host 2006-11-22
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Кино Нокдаун Max Baer 2005-06-02
Кино Волосы дыбом Sarge (voice) 2004-04-17
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Юристы Бостона 2004-10-03
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Dickie Roberts: Former Child Star George Finney 2003-09-05
Series The Court 2002-03-26
Кино I'm with Lucy Peter 2002-09-04
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Кино Тринадцатый этаж Douglas Hall/John Ferguson/David 1999-04-16
Кино The Suburbans Mitch 1999-10-29
Кино Sour Grapes Ritchie Maxwell 1998-01-01
Кино Страх и ненависть в Лас-Вегасе Lacerda 1998-05-22
Кино Til There Was You Jon Haas 1997-05-30
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Кино Долгий поцелуй на ночь Timothy 1996-10-11
Series Pride & Joy 1995-03-21
Series Madman of the People 1994-09-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Star Spencer Hill 1993-09-20
Series Bodies of Evidence Unknown 1992-06-18
Series Без ума от тебя Unknown 1992-09-23
Series Sydney Matt Keating 1990-03-12
Series Крылья Unknown 1990-04-19
Series Paradise Unknown 1988-10-27
Series Eisenhower and Lutz Unknown 1988-03-14
Series Amen Unknown 1986-09-27
Series Ньюхарт Unknown 1982-10-02