Image of Sally Hawkins

Sally Hawkins

From Wikipedia, the free encyclopedia Sally Cecilia Hawkins (born 27 April 1976) is an English actress. Her performance as Poppy in the 2008 film Happy-Go-Lucky won her several international awards, including the Golden Globe Award for Best Actress – Motion Picture Musical or Comedy. Other significant roles include Susan in Vera Drake (2004), Sue Trinder in the BBC serial Fingersmith (2005), Anne Elliot in Persuasion (2007), and Rita O'Grady in Made in Dagenham (2010). Description above from the Wikipedia article Sally Hawkins, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 27, 1976 в London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
36
Впервые появился:
на movie All or Nothing 2002-05-17
Последний проект:
Кино Приключения Паддингтона 2 2017-11-10
Известный в фильмах
Poster of Почти Рождество
Poster of Джейн Эйр
Poster of Воспитание чувств
Poster of Слоеный торт
Фильмография
Кино Приключения Паддингтона 2 Mary Brown 2017-11-10
Кино X+Y Julie Ellis 2015-03-13
Кино Годзилла Vivienne Graham 2014-05-14
Кино Двойник Receptionist at Ball 2014-04-04
Кино Приключения Паддингтона Mrs. Mary Brown 2014-11-27
Кино Жасмин Ginger 2013-07-25
Кино Почти Рождество Olga 2013-09-10
Кино The Phone Call 2013-10-01
Кино Большие надежды Mrs. Joe 2012-11-30
Кино Место на метле Bird (voice) 2012-12-25
Кино Субмарина Jill Tate 2011-03-18
Кино Любовные пташки Holly 2011-02-24
Кино Джейн Эйр Mrs. Reed 2011-03-11
Кино Эта замечательная загробная жизнь Linda / Gitali 2010-05-07
Кино Сделано в Дагенхэме Rita O'Grady 2010-09-11
Кино Made in Dagenham Rita O'Grady 2010-09-20
Кино Не отпускай меня Miss Lucy 2010-09-15
Кино Цветок пустыни Marylin 2009-09-24
Кино Воспитание чувств Sarah Goldman 2009-10-29
Кино Happy Ever Afters Maura 2009-10-09
Кино Беззаботная Poppy 2008-04-18
Кино WAZ: Камера пыток Elly Carpenter 2007-05-19
Кино Доводы рассудка Anne Elliot 2007-04-01
Кино Мечта Кассандры Kate 2007-06-18
Кино HG Wells: War with the World Rebecca West 2006-01-01
Кино Hollow China Terri 2006-03-15
Кино Shiny Shiny Bright New Hole in My Heart Nathalie 2006-07-26
Series Fingersmith Sue Trinder 2005-03-27
Кино Byron Mary Shelley 2005-10-22
Кино Twenty Thousand Streets Under the Sky 2005-04-19
Кино Слоеный торт Slasher 2004-09-30
Кино Vera Drake Susan 2004-10-22
Кино А вот и гости! Rosalind 2003-12-26
Кино All or Nothing Samantha 2002-05-17
Кино Tipping the Velvet Zena 2002-10-22
Series Tipping the Velvet Zena Blake 2002-12-09