Image of Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton (born August 4, 1955) is an American actor, screenwriter, director and musician. Thornton gained early recognition as a cast member on the CBS sitcom Hearts Afire and in several early 1990s films including On Deadly Ground and Tombstone. In the mid-1990s, after writing, directing, and starring in the independent film Sling Blade, he won an Academy Award for Best Adapted Screenplay. He appeared in several major film roles following Sling Blade 's success, including 1998's Armageddon and A Simple Plan. During the late 1990s, Thornton began a career as a singer-songwriter. He has released three albums and was the singer of a blues rock band. Description above from the Wikipedia article Billy Bob Thornton, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 4, 1955 в Hot Springs, Arkansas, USA
Кино / ТВ Кредиты:
91
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Лондонские поля 2017-12-31
Известный в фильмах
Poster of Парклэнд
Poster of Кот в сапогах
Poster of Теория большого взрыва
Poster of Человек, которого не было
Фильмография
Кино Лондонские поля Samson Young 2017-12-31
Кино Репортерша General Hollanek 2016-03-04
Кино Гризли Douglass 2015-02-27
Кино Антураж Financier 2015-06-03
Кино Наш бренд – кризис Pat Candy 2015-09-11
Кино London Fields Samson Young 2015-09-18
Series Фарго Lorne Malvo 2014-04-15
Кино Судья Dwight Dickham 2014-10-08
Кино Кат Бэнк Stan Steeley 2014-09-10
Кино Парклэнд Forrest Sorrels 2013-10-02
Кино Бэйтаун вне закона Carlos 2012-08-27
Кино Машина Джейн Мэнсфилд Skip Caldwell 2012-02-13
Кино Basically Frightened: The Musical Madness of Colonel Bruce Hampton 2012-03-30
Кино Кот в сапогах Jack (voice) 2011-10-28
Кино Быстрее пули Cop 2010-11-23
Кино Ain't in It for My Health: A Film About Levon Helm Himself 2010-11-24
Кино The Informers William Sloan 2009-04-24
Кино The Smell of Success Patrick 2009-01-20
Кино На крючке Thomas Morgan 2008-09-25
Кино Информаторы William 2008-11-05
Кино Мистер Простофиля Jasper Woodcock 2007-09-14
Series Теория большого взрыва Dr. Lorvis 2007-09-24
Кино Школа негодяев Dr. P 2006-09-29
Series VH1 Rock Honors Unknown 2006-05-31
Кино Астронавт Фармер Charles Farmer 2006-10-15
Кино Несносные медведи Morris Buttermaker 2005-07-22
Кино Ледяной урожай Vic 2005-11-23
Кино Форт Аламо Davy Crockett 2004-04-07
Кино Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade Himself 2004-07-25
Кино Chrystal Joe 2004-02-26
Кино Friday Night Lights Coach Gary Gaines 2004-10-08
Кино В лучах славы Coach Gary Gaines 2004-10-08
Кино Раскаяние Manual Jordan 2003-03-16
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино (Inside Out): Warren Zevon Narrator 2003-08-23
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Кино Невыносимая жестокость Howard D. Doyle 2003-09-02
Кино Плохой Санта Willie Soke 2003-11-26
Кино Реальная любовь The US President 2003-09-07
Series Рекламное пространство 2002-05-13
Кино Проснувшись в Рино Lonnie Earl Dodd 2002-12-13
Кино Метка Sheriff Darl 2002-09-07
Кино Бандиты Terry Lee Collins 2001-10-12
Кино Человек, которого не было Ed Crane 2001-05-13
Кино Папаша и другие Claude Montgomery 2001-10-26
Кино Бал монстров Hank Grotowski 2001-11-11
Кино К югу от рая к западу от ада Brig. Smalls 2000-01-01
Кино Управляя полетами Russell Bell 1999-04-23
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Homegrown Jack Marsden 1998-01-01
Кино Гори, Голливуд, гори Billy Bob Thornton 1998-02-20
Кино Простой план Jacob Mitchell 1998-12-11
Кино Основные цвета Richard Jemmons 1998-03-20
Кино Армагеддон Dan Truman, NASA Administrator 1998-07-01
Кино A Gun, a Car, a Blonde Syd / Monk 1997-06-01
Кино Принцесса Мононоке Jiko-bō (voice) 1997-07-12
Кино Поворот Darrell 1997-10-03
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино The Apostle Troublemaker 1997-10-09
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Don't Look Back Marshall 1996-07-13
Кино Отточенное лезвие Karl Childers 1996-08-30
Кино The Winner Jack 1996-09-13
Кино The Stars Fell on Henrietta Roy 1995-09-15
Кино Out There 1995-11-19
Кино Мертвец Big George Drakoulious 1995-12-23
Кино В смертельной опасности Homer Carlton 1994-02-18
Кино Floundering Gun shop clerk 1994-01-01
Кино Some Folks Call It a Sling Blade Karl Childers 1994-03-26
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Впереди одни неприятности Coldface 1993-01-09
Кино Ящик смерти Langston 1993-03-07
Кино За кровь платят кровью Lightning 1993-02-05
Кино Непристойное предложение Day Tripper 1993-04-07
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Тумстоун: Легенда дикого запада Johnny Tyler 1993-12-25
Кино One False Move Ray Malcolm 1992-05-08
Series Hearts Afire Billy Bob Davis 1992-09-14
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series The Outsiders Buck Merrill 1990-03-25
Кино Chopper Chicks in Zombie Town Donny 1990-04-20
Кино Всех за борт Dave 1989-05-11
Кино Chopper Chicks in Zombietown Tommy 1989-04-05
Кино Hunter's Blood Billy Bob 1986-01-01
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Тихая пристань Unknown 1979-12-27
Series This Week in Baseball Unknown 1977-04-01
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14