Image of Tamlyn Tomita

Tamlyn Tomita

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Tamlyn Naomi Tomita (born January 27, 1966) is a Japanese American actress, who has appeared in many Hollywood films and television series.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 27, 1966 в Okinawa - Japan
Кино / ТВ Кредиты:
63
Впервые появился:
на movie Малыш-каратист 2 1986-06-18
Последний проект:
Кино Хороший сосед 2016-09-16
Известный в фильмах
Poster of Менталист
Poster of Герои
Poster of Мыслить как преступник
Poster of Послезавтра
Фильмография
Кино Хороший сосед Heather Cromwell 2016-09-16
Кино The Unbidden Lauren Lee 2016-04-22
Кино Teacher of the Year Vivian Lew 2015-05-19
Кино Daddy Sharlene Hong 2015-09-12
Series Погоня за жизнью Molly 2014-06-10
Кино Awesome Asian Bad Guys Tamlyn/Pamlyn 2014-03-20
Series Как избежать наказания за убийство Judge Carol Morrow 2014-09-25
Кино Nomads 2013-05-31
Series Волчонок Noshiko Yukimura 2011-06-05
Кино Теккен Jun Kazama 2010-03-20
Кино Why Am I Doing This? Donna 2009-03-09
Series Make It or Break It Unknown 2009-06-22
Series Морская полиция: Лос-Анджелес Homeland Security Agent Shana Rollins 2009-09-22
Series Настоящая кровь Ms. Suzuki 2008-09-07
Кино Глаз Mrs. Cheung 2008-02-01
Series Менталист Unknown 2008-09-23
Кино Пандемия Melissa Lo 2007-05-27
Series Saving Grace Unknown 2007-07-23
Series Частная практика Unknown 2007-09-26
Series Women's Murder Club Unknown 2007-10-12
Series Эврика Kim Anderson 2006-07-18
Кино Only The Brave Mary Takata 2006-10-23
Series Герои Ishi Nakamura 2006-09-25
Кино Джейн Доу: Опасные игры Helen Morriston 2005-02-18
Кино Gaijin: Ama-me Como Sou 2005-09-02
Series Jane Doe Unknown 2005-01-21
Series Commander in Chief Unknown 2005-09-27
Series Кости Dr. Alice Crawford 2005-09-12
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Кино Послезавтра Janet Tokada 2004-05-26
Series Звездные врата: Атлантида Unknown 2004-07-15
Кино Robot Stories Marcia 2003-01-01
Series Threat Matrix Unknown 2003-09-18
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Щит Unknown 2002-03-12
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Кино Walking Shadow Rikki Wu 2001-08-26
Series 24 часа Jenny Dodge 2001-11-06
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Кино Runaway Virus 2000-01-29
Series Провиденс Unknown 1999-01-08
Кино The Last Man on Planet Earth Agent Kara Hastings 1999-02-18
Series Seven Days Unknown 1998-10-07
Series Уилл и Грейс Naomi 1998-09-21
Кино The Killing Jar Diane Sanford 1997-05-27
Series Звездные врата: ЗВ-1 Unknown 1997-07-27
Series The Burning Zone Dr. Kimberly Shiroma 1996-09-03
Кино Невеста по фотографии Kana 1995-05-05
Кино Четыре комнаты Wife 1995-12-09
Series Военно-юридическая служба Lt. Cmdr. Tracy Manetti 1995-09-23
Series One West Waikiki Unknown 1994-08-04
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Series Пороги времени Unknown 1993-01-20
Кино Клуб радости и удачи Waverly - The Daughter 1993-09-08
Кино Вавилон 5: Сбор Lt. Cmdr. Laurel Takashima 1993-02-22
Series Ворон Unknown 1992-06-24
Кино Приди узреть рай Lily Kawamura/McGann 1990-08-17
Кино Vietnam Texas Lan 1990-03-09
Series Квантовый скачок Unknown 1989-03-26
Кино Hiroshima Maiden Miyeko 1988-05-14
Кино To Heal a Nation Maya Ying Lin 1988-05-29
Series Tour of Duty Unknown 1987-09-24
Кино Малыш-каратист 2 Kumiko 1986-06-18