Image of Christina Hendricks

Christina Hendricks

Christina Rene Hendricks (born May 3rd, 1975) is an American actress known for her role as Joan Holloway in the AMC cable television series Mad Men, and as Saffron in Fox's short-lived series Firefly. Hendricks was named "the sexiest woman in the world" in 2010 in a poll of female readers taken by Esquire magazine. Description above from the Wikipedia article Christina Hendricks, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors can be found on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 3, 1975 в Knoxville, Tennessee, USA
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Кино Битва преподов 2017-02-16
Известный в фильмах
Poster of Как поймать монстра
Poster of The Family Tree
Poster of Жизнь, как она есть
Poster of Джимми Киммел в прямом эфире
Фильмография
Кино Битва преподов Miss Monet 2017-02-16
Кино Образцовый самец 2 Seductress 2016-02-06
Кино Неоновый демон Jan 2016-06-08
Кино Темные тайны Patty Day 2015-03-31
Кино Как поймать монстра Billy 2015-04-08
Series Another Period Celine 2015-06-23
Кино A Book of Common Prayer Charlotte Douglas 2015-12-31
Кино Феи: Загадка пиратского острова Zarina (voice) 2014-02-13
Кино Божий карман Jeannie Scarpato 2014-05-09
Кино Удар молнии April 2012-04-20
Кино Ginger & Rosa Natalie 2012-09-07
Кино Учитель на замену Ms. Sarah Madison 2011-04-24
Series Следствие по телу Jessica / Karen Archer 2011-03-29
Кино Сверхновый Супермен Lois Lane 2011-02-22
Кино Company April 2011-06-15
Кино Со склонов Кокурико Miki Hokuto (voice) 2011-07-16
Кино Я не знаю, как она делает это Allison Henderson 2011-09-16
Кино Драйв Blanche 2011-08-06
Кино The Family Tree Alicia 2011-09-26
Кино Жизнь, как она есть Alison Novack 2010-10-02
Кино Леони Catherine 2010-11-20
Кино La Cucina Lily 2007-03-23
Series Жизнь как приговор Unknown 2007-09-26
Series Безумцы Joan Holloway 2007-07-19
Кино Done the Impossible Herself 2006-07-28
Series Kevin Hill Nicolette Raye 2004-09-29
Series Kevin Hill Nicolette Raye 2004-09-29
Series Лас Вегас Unknown 2003-09-22
Кино Hunger Point Frannie Hunter 2003-01-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Сваха Unknown 2003-09-26
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series The Court Betsy Tyler 2002-03-26
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Клиника Сан-Франциско Unknown 2002-09-24
Series Thieves Unknown 2001-09-28
Series Ангел Unknown 1999-10-05
Series Beggars and Choosers 1999-06-19
Series Факультет Unknown 1999-07-26
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13