Image of Catherine Deneuve

Catherine Deneuve

From Wikipedia, the free encyclopedia. Catherine Deneuve (born 22 October 1943) is a French actress. She gained recognition for her portrayal of aloof and mysterious beauties in films such as Repulsion (1965) and Belle de jour (1967). Deneuve was nominated for an Academy Award for Best Actress in 1993 for her performance in Indochine; she also won César Awards for that film and The Last Metro (1980). Considered one of France's most successful actresses, she has also appeared in seven English-language films, most notably the 1983 cult classic The Hunger. In 2008, she appeared in her 100th film, Un conte de Noël. Description above from the Wikipedia article Catherine Deneuve, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 22, 1943 в Paris, France
Кино / ТВ Кредиты:
127
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино Bonne pomme 2017-08-30
Известный в фильмах
Poster of Молодая кровь
Poster of Части тела
Poster of Belle Maman
Poster of And Satan Calls the Turns
Фильмография
Кино Bonne pomme Barbara 2017-08-30
Кино Молодая кровь Le Juge 2015-05-13
Кино Новейший завет Martine 2015-09-02
Кино Женщина во дворе Mathilde 2014-05-02
Кино 3 сердца 2014-09-09
Кино Мужчина, которого слишком сильно любили Renée Le Roux 2014-05-21
Кино За сигаретами Cathy 2013-05-16
Кино Астерикс и Обеликс в Британии Cordelia la reine d'Angleterre 2012-10-17
Кино Пираты Эгейского моря Empress Catherine II of Russia 2012-10-11
Кино Линии Веллингтона Severina 2012-10-13
Кино His Mother's Eyes Lena Weber 2011-03-23
Кино Возлюбленные Madeleine 2011-08-17
Кино Lafayette: The Lost Hero Herself (archive footage) 2010-09-13
Кино Ив Сен Лоран: Сумасшедшая любовь Herself (archive footage) 2010-09-22
Кино Человек, который хотел жить по-своему Anne 2010-11-03
Кино Отчаянная домохозяйка Suzanne Pujol 2010-11-10
Кино Дочь линии метро Louise 2009-03-18
Кино Cyprien Vivianne 2009-02-25
Кино Однажды в Версале 2009-07-08
Кино Hidden Diary Martine 2009-10-07
Кино I Want to See Herself 2008-05-16
Кино Рождественская сказка Junon 2008-05-16
Кино Мои звезды прекрасны Solange Duvivier 2008-10-29
Кино Персиполис Mère de Marjane (voice) 2007-05-23
Кино Жизнь после него Camille 2007-05-23
Кино Frühstück mit einer Unbekannten Elegante Dame 2007-05-29
Кино Братство камня Sybille Weber 2006-11-15
Кино Family Hero Alice Mirmont 2006-12-20
Кино Royal Palace Eugénia 2005-11-23
Кино Повернуть время вспять Cécile 2004-01-01
Кино Princesse Marie Marie Bonaparte 2004-03-04
Кино Короли и королева Mme Vasset 2004-09-03
Series Части тела Unknown 2003-07-22
Кино Les liaisons dangereuses Marquise Isabelle de Merteuil 2003-08-26
Кино A Talking Picture Delfina 2003-08-31
Кино 8 женщин Gaby 2002-01-08
Кино Nearest to Heaven Fanette 2002-11-20
Кино The Kid Stays in the Picture Herself 2002-01-18
Кино Je rentre à la maison Marguerite 2001-01-01
Кино Распутницы Elle-même 2001-08-28
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Кино Мушкетер The Queen 2001-09-07
Кино Tom Thumb The Queen 2001-10-16
Кино Танцующая в темноте Kathy 2000-05-17
Кино 100 глаз Ларса фон Триера Herself 2000-12-02
Кино Belle Maman Léa 1999-03-10
Кино Night Wind Hélène 1999-03-03
Кино Time Regained Odette de Crecy 1999-05-19
Кино Pola X Marie 1999-05-12
Кино Восток-Запад Gabrielle Develay 1999-09-01
Series So Graham Norton Unknown 1998-07-03
Кино Place Vendome Marianne Malivert 1998-10-07
Кино Генеалогия преступления Jeanne / Solange 1997-05-04
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Воры Marie Leblanc 1996-08-21
Кино Сто и одна ночь Симона Синема La star-fantasme 1995-01-25
Кино Монастырь Hélène 1995-09-06
Кино The World of Jacques Demy Herself 1995-09-22
Кино Партия в шахматы Marquise 1994-11-19
Кино My Favorite Season Emilie 1993-05-14
Кино The Young Girls Turn 25 Herself 1993-01-01
Кино Индокитай Eliane Devries 1992-04-15
Кино La reine blanche Liliane Ripoche 1991-05-08
Кино Против забвения Elle-même 1991-12-11
Кино Frequent Death Jeanne Quester 1988-03-30
Кино Strange Place for an Encounter France 1988-05-26
Кино Agent Trouble Amanda Weber 1987-08-19
Кино Let's Hope It's a Girl Claudia 1986-01-01
Кино Scene of the Crime Lili Ravenel 1986-05-16
Кино Paroles et musique Margaux 1985-01-19
Кино Vivement Truffaut Catherine Deneuve 1985-07-12
Кино Le bon Plaisir Claire Després 1984-01-18
Кино Форт Саган Louise 1984-05-11
Кино Голод Miriam Blaylock 1983-04-29
Кино Африканец Charlotte 1983-10-22
Кино The Shock Claire 1982-04-28
Кино Выбор оружия Nicole Durieux 1981-03-06
Кино Hotel America Hélène 1981-12-02
Кино Последнее метро Marion Steiner 1980-09-17
Кино Je vous aime Alice 1980-12-17
Кино Ecoute voir ... Claude Alphand 1979-03-07
Кино Courage fuyons Eva 1979-10-17
Кино Ils sont grands, ces petits 1979-03-14
Кино За нас двоих Françoise 1979-05-23
Кино Other People's Money Cécile Rainier 1978-09-27
Кино Lost Soul Sofia Stolz 1977-01-20
Кино Легионеры Simone Picard 1977-09-08
Кино Пляжный домик Donna del sogno 1977-10-27
Кино Second Chance Catherine Berger 1976-09-30
Кино L'agression Sarah 1975-04-16
Кино Zig Zig Marie 1975-01-01
Кино Дикарь Nelly 1975-11-26
Кино Грязное дело Nicole Britton 1975-12-25
Кино Don't Touch the White Woman! Marie-Hélène de Boismonfrais 1974-01-23
Кино The Murri Affair Linda Murri 1974-09-28
Кино The Woman with Red Boots Françoise 1974-12-11
Кино A Slightly Pregnant Man Irène de Fontenoy 1973-09-20
Кино Omnibus: François Truffaut Herself 1973-12-02
Кино Liza Liza 1972-08-11
Кино Шпик Cathy 1972-09-30
Кино It Only Happens to Others Catherine 1971-10-28
Кино Тристана Tristana 1970-03-29
Кино Ослиная шкура la princesse "Peau d'âne" 1970-12-20
Кино Mississippi Mermaid Julie Roussel/Marion Vergano 1969-06-18
Кино The April Fools Catherine Gunther 1969-05-23
Кино Mayerling Maria Vetsera 1968-01-01
Кино The Diary of an Innocent Boy Anne de Clécy 1968-01-12
Кино Heartbeat Lucile 1968-10-30
Кино Manon 70 Manon 1968-02-21
Кино The Young Girls of Rochefort Delphine Garnier 1967-03-08
Кино Дневная красавица Séverine Serizy 1967-05-24
Кино A Matter of Resistance Marie 1966-01-25
Кино The Creatures Mylène 1966-09-03
Кино Отвращение Carole Ledoux 1965-06-01
Кино Song of the World Clara 1965-10-07
Кино Das Liebeskarussell Angela Claasen 1965-09-30
Кино Шербурские зонтики Geneviève Emery 1964-02-19
Кино The World's Most Beautiful Swindlers Swindler 1964-08-14
Кино Male Hunt Denise 1964-09-18
Кино The Consistency of Reason Lori 1964-11-27
Кино Порок и добродетель Justine Morand 1963-03-01
Кино Tales of Paris Sophie 1962-01-17
Кино And Satan Calls the Turns Manuelle 1962-10-24
Кино Les portes claquent Dany 1960-12-21
Кино The Twilight Girls Une petite collégienne (as Sylvie Dorléac) 1957-05-03
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20