Image of Catherine Deneuve

Catherine Deneuve

From Wikipedia, the free encyclopedia. Catherine Deneuve (born 22 October 1943) is a French actress. She gained recognition for her portrayal of aloof and mysterious beauties in films such as Repulsion (1965) and Belle de jour (1967). Deneuve was nominated for an Academy Award for Best Actress in 1993 for her performance in Indochine; she also won César Awards for that film and The Last Metro (1980). Considered one of France's most successful actresses, she has also appeared in seven English-language films, most notably the 1983 cult classic The Hunger. In 2008, she appeared in her 100th film, Un conte de Noël. Description above from the Wikipedia article Catherine Deneuve, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 22, 1943 в Paris, France
Кино / ТВ Кредиты:
124
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино Новейший завет 2015-09-02
Известный в фильмах
Poster of Молодая кровь
Poster of Части тела
Poster of Belle Maman
Poster of Et Satan conduit le bal
Фильмография
Кино Новейший завет Martine 2015-09-02
Кино Молодая кровь Le Juge 2015-05-13
Кино Dans la cour Mathilde 2014-05-02
Кино 3 Cœurs 2014-09-09
Кино Мужчина, которого слишком сильно любили Renée Le Roux 2014-05-21
Кино За сигаретами Cathy 2013-05-16
Кино Астерикс и Обеликс в Британии Cordelia la reine d'Angleterre 2012-10-17
Кино Пираты Эгейского моря Empress Catherine II of Russia 2012-10-11
Кино Линии Веллингтона Severina 2012-10-13
Кино Les Yeux de sa mère Lena Weber 2011-03-23
Кино Возлюбленные Madeleine 2011-08-17
Кино L'amour fou Herself (archive footage) 2010-09-22
Кино Lafayette: The Lost Hero Herself (archive footage) 2010-09-13
Кино Человек, который хотел жить по-своему Anne 2010-11-03
Кино Отчаянная домохозяйка Suzanne Pujol 2010-11-10
Кино Дочь линии метро Louise 2009-03-18
Кино Cyprien Vivianne 2009-02-25
Кино Однажды в Версале 2009-07-08
Кино Mères et filles Martine 2009-10-07
Кино Je veux voir Herself 2008-05-16
Кино Un Conte de Noël Junon 2008-05-16
Кино Мои звезды прекрасны Solange Duvivier 2008-10-29
Кино Персиполис Mère de Marjane (voice) 2007-05-23
Кино Жизнь после него Camille 2007-05-23
Кино Frühstück mit einer Unbekannten Elegante Dame 2007-05-29
Кино Le Concile de pierre Sybille Weber 2006-11-15
Кино Le Héros de la famille Alice Mirmont 2006-12-20
Кино Palais Royal ! Eugénia 2005-11-23
Кино Повернуть время вспять Cécile 2004-01-01
Кино Princesse Marie Marie Bonaparte 2004-03-04
Кино Короли и королева Mme Vasset 2004-09-03
Series Части тела Unknown 2003-07-22
Кино Les liaisons dangereuses Marquise Isabelle de Merteuil 2003-08-26
Кино 8 женщин Gaby 2002-01-08
Кино Au plus près du paradis Fanette 2002-11-20
Кино The Kid Stays in the Picture Herself 2002-01-18
Кино Je rentre à la maison Marguerite 2001-01-01
Кино Распутницы Elle-même 2001-08-28
Кино Le petit poucet The Queen 2001-10-16
Кино The Musketeer The Queen 2001-09-07
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Кино Танцующая в темноте Kathy 2000-05-17
Кино Von Trier's 100 Øjne Herself 2000-12-02
Кино Belle Maman Léa 1999-03-10
Кино Le Vent de la nuit Hélène 1999-03-03
Кино Le temps retrouvé Odette de Crecy 1999-05-19
Кино Pola X Marie 1999-05-12
Кино Восток-Запад Gabrielle Develay 1999-09-01
Series So Graham Norton Unknown 1998-07-03
Кино Place Vendôme Marianne Malivert 1998-10-07
Кино Генеалогия преступления Jeanne / Solange 1997-05-04
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Les voleurs Marie Leblanc 1996-08-21
Кино Сто и одна ночь Симона Синема La star-fantasme 1995-01-25
Кино Монастырь Hélène 1995-09-06
Кино L'univers de Jacques Demy Herself 1995-09-22
Кино Партия в шахматы Marquise 1994-11-19
Кино Ma saison préférée Emilie 1993-05-14
Кино Les demoiselles ont eu 25 ans Herself 1993-01-01
Кино Индокитай Eliane Devries 1992-04-15
Кино La reine blanche Liliane Ripoche 1991-05-08
Кино Против забвения Elle-même 1991-12-11
Кино Fréquence meurtre Jeanne Quester 1988-03-30
Кино Drôle d'endroit pour une rencontre France 1988-05-26
Кино Agent Trouble Amanda Weber 1987-08-19
Кино Speriamo che sia femmina Claudia 1986-01-01
Кино Le Lieu du Crime Lili Ravenel 1986-05-16
Кино Paroles et musique Margaux 1985-01-19
Кино Vivement Truffaut Catherine Deneuve 1985-07-12
Кино Le bon Plaisir Claire Després 1984-01-18
Кино Форт Саган Louise 1984-05-11
Кино Голод Miriam Blaylock 1983-04-29
Кино Африканец Charlotte 1983-10-22
Кино Le choc Claire 1982-04-28
Кино Выбор оружия Nicole Durieux 1981-03-06
Кино Hôtel des Amériques Hélène 1981-12-02
Кино Последнее метро Marion Steiner 1980-09-17
Кино Je vous aime Alice 1980-12-17
Кино Ecoute voir ... Claude Alphand 1979-03-07
Кино Courage fuyons Eva 1979-10-17
Кино Ils sont grands, ces petits 1979-03-14
Кино À nous deux Françoise 1979-05-23
Кино L'argent des autres Cécile Rainier 1978-09-27
Кино Anima Persa Sofia Stolz 1977-01-20
Кино Легионеры Simone Picard 1977-09-08
Кино Пляжный домик Donna del sogno 1977-10-27
Кино Si c'était à refaire Catherine Berger 1976-09-30
Кино L'agression Sarah 1975-04-16
Кино Zig Zig Marie 1975-01-01
Кино Дикарь Nelly 1975-11-26
Кино Грязное дело Nicole Britton 1975-12-25
Кино Touche pas à la femme blanche Marie-Hélène de Boismonfrais 1974-01-23
Кино Fatti di gente perbene Linda Murri 1974-09-28
Кино La femme aux bottes rouges Françoise 1974-12-11
Кино L'événement le plus important depuis que l'homme a marché sur la lune Irène de Fontenoy 1973-09-20
Кино Omnibus: François Truffaut Herself 1973-12-02
Кино La cagna Liza 1972-08-11
Кино Шпик Cathy 1972-09-30
Кино Ça n'arrive qu'aux autres Catherine 1971-10-28
Кино Тристана Tristana 1970-03-29
Кино Ослиная шкура la princesse "Peau d'âne" 1970-12-20
Кино La sirène du Mississipi Julie Roussel/Marion Vergano 1969-06-18
Кино The April Fools Catherine Gunther 1969-05-23
Кино Mayerling Maria Vetsera 1968-01-01
Кино Benjamin ou les mémoires d'un puceau Anne de Clécy 1968-01-12
Кино La chamade Lucile 1968-10-30
Кино Manon 70 Manon 1968-02-21
Кино Les demoiselles de Rochefort Delphine Garnier 1967-03-08
Кино Дневная красавица Séverine Serizy 1967-05-24
Кино La vie de château Marie 1966-01-25
Кино Les créatures Mylène 1966-09-03
Кино Отвращение Carole Ledoux 1965-06-01
Кино Le chant du monde Clara 1965-10-07
Кино Das Liebeskarussell Angela Claasen 1965-09-30
Кино Les plus belles escroqueries du monde Swindler 1964-08-14
Кино Шербурские зонтики Geneviève Emery 1964-02-19
Кино La Chasse à l'homme Denise 1964-09-18
Кино La costanza della ragione Lori 1964-11-27
Кино Порок и добродетель Justine Morand 1963-03-01
Кино Les parisiennes Sophie 1962-01-17
Кино Et Satan conduit le bal Manuelle 1962-10-24
Кино Les portes claquent Dany 1960-12-21
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20