Image of Olivia Munn

Olivia Munn

From Wikipedia, the free encyclopedia. Lisa Olivia Munn (born July 3, 1980, height 5' 4" (1,63 m)) is an American comedic actress, model, television personality and author. She began her career being credited as Lisa Munn. Since 2006, she has been using the name Olivia Munn personally and professionally.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 3, 1980 в Oklahoma City - Oklahoma - USA
Кино / ТВ Кредиты:
33
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино Люди Икс: Тёмный Феникс 2018-10-31
Известный в фильмах
Poster of Unity
Poster of Perfect Couples
Poster of Железный человек 2
Poster of Attack of the Show!
Фильмография
Кино Хищник Casey Bracket 2018-08-02
Кино Люди Икс: Тёмный Феникс Betsy Braddock / Psylocke 2018-10-31
Кино ЛЕГО Ниндзяго Фильм Koko (voice) 2017-09-21
Кино Миссия в Майами Maya 2016-01-14
Кино Образцовый самец 2 'Old and Lame' Show Attendee 2016-02-06
Series Slasher School Angela 2016
Кино Люди Икс: Апокалипсис Elizabeth 'Betsy' Braddock / Psylocke 2016-05-18
Кино X-Men: Apocalypse Unearthed Herself 2016-11-04
Кино Unknown Georgina Krampf 2015-01-21
Series Miles from Tomorrowland Phoebe Callisto 2015-02-06
Кино Unity Narrator 2015-08-12
Кино Единство Herself - Narrator (voice) 2015-08-12
Кино Избави нас от лукавого Jen 2014-07-01
Кино David Blaine: Real or Magic Herself 2013-11-18
Series Служба новостей Sloan Sabbith 2012-06-24
Кино Супер Майк Joanna 2012-06-28
Кино Халявщики Madeline 2012-12-18
Кино Unknown Audrey Macklin 2012-08-03
Кино Я не знаю, как она делает это Momo 2011-09-16
Кино Безумное свидание Claw Hostess 2010-04-08
Кино Железный человек 2 Chess Roberts 2010-04-28
Series Perfect Couples Leigh 2010-12-20
Кино The Rally to Restore Sanity and/or Fear Herself (Correspondent) 2010-10-30
Кино Верзила Салмон Samara Dubois 2009-01-01
Series Accidentally on Purpose Unknown 2009-09-21
Кино Пожираемые заживо Nancy 2008-07-15
Series Университет Lana 2007-07-09
Кино Большой Стэн Secretary 2007-06-06
Series Чак . Greta 2007-09-24
Series Attack of the Show! Herself / ... 2005-03-28
Series Attack of the Show! Unknown 2005-03-28
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Церемония вручения премии «Оскар» Olivia Munn 1953-03-18