Image of Michael Landes

Michael Landes

From Wikipedia, the free encyclopedia Michael Christopher Landes (born September 18, 1972) is an American actor. He is known for his roles of Jimmy Olsen in the first season of Lois and Clark: The New Adventures of Superman, Detective Nicholas O'Malley in Special Unit 2, Officer Thomas Burke in Final Destination 2, and David Conlon in The Wedding Bells. Description above from the Wikipedia article Michael Landes, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 18, 1972 в The Bronx, New York, U.S
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на series CBS Schoolbreak Special 1984-01-23
Последний проект:
Кино Выстрел в пустоту 2017-07-13
Известный в фильмах
Poster of Фальшивка
Poster of Говорящая с призраками
Poster of Юристы Бостона
Poster of C.S.I.: Майами
Фильмография
Кино Выстрел в пустоту Steve 2017-07-13
Кино Комната разочарований Teddy 2016-09-09
Series Courtroom K Unknown 2016
Кино Золото Binkert 2016-12-22
Series Save Me Tom Harper 2013-05-23
Кино Смерть свадебного свидетеля Priest 2012-10-20
Кино 11-11-11 Samuel 2011-11-11
Кино Парень моей девушки Troy Parker 2010-04-22
Series Material Girl Marco Keriliak 2010-01-14
Кино Просто Райт Nelson Kaspian 2010-05-14
Кино Бурлеск Greg 2010-11-23
Кино Любит – не любит... Billy Fletcher 2009-07-17
Кино Фальшивка Ryan 2009-07-16
Series The Last Days of Lehman Brothers 2009-09-09
Кино The Last Days of Lehman Brothers Zach 2009-09-09
Series The Ex List Unknown 2008-10-03
Кино Последний шанс Харви Peter Turner 2008-12-25
Series The Wedding Bells 2007-03-07
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Love Soup 2005-09-27
Кино Beacon Hill Billy Dylan 2004-01-01
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Кино Пункт назначения 2 Officer Thomas Burke 2003-01-31
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Special Unit 2 2001-04-11
Кино Max Knight: Ultra Spy Max Knight 2000-02-25
Series C.S.I. Место преступления Mark Perlow 2000-10-06
Series Провиденс Unknown 1999-01-08
Series Будь собой Unknown 1999-09-08
Series Union Square 1997-09-25
Кино Принц из снов Rob 1996-04-18
Кино No Greater Love George Winfield 1995-04-11
Series Шоу Дрю Кэри Unknown 1995-09-13
Series Лоис и Кларк: Новые приключения Супермена Jimmy Olsen 1993-09-12
Series Шаг за шагом Unknown 1991-09-20
Кино An American Summer Tom Travis 1991-02-24
Series The Torkelsons Unknown 1991-09-21
Series Принц из Беверли-Хиллз Unknown 1990-09-10
Series Чудесные годы Unknown 1988-01-31
Series Thirtysomething Unknown 1987-09-29
Series CBS Schoolbreak Special David Corbin / ... 1984-01-23