Image of Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

From Wikipedia, the free encyclopedia. Christopher Ashton Kutcher known as Ashton Kutcher, is an American actor, producer, former fashion model and comedian, best known for his portrayal of Michael Kelso in the Fox sitcom That '70s Show. He also created, produced and hosted Punk'd, and played lead roles in the Hollywood films Dude, Where's My Car?, Just Married, The Butterfly Effect, The Guardian, and What Happens in Vegas. He is also the producer and co-creator of the supernatural TV show Room 401 and the reality TV show Beauty and the Geek. Description above from the Wikipedia article Ashton Kutcher, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 7, 1978 в Cedar Rapids, Iowa, USA
Кино / ТВ Кредиты:
46
Впервые появился:
на movie The Long Home
Последний проект:
Series Ранчо 2016-04-01
Известный в фильмах
Poster of Сезон охоты
Poster of 2,5 человека
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Шоу 70−х
Фильмография
Кино The Long Home Nathon Winer Sr. 2018
Series Ранчо Colt 2016-04-01
Кино Энни Simon Goodspeed 2014-12-19
Кино Джобс: Империя соблазна Steve Jobs 2013-08-16
Кино Больше чем секс Adam Franklin 2011-01-21
Кино «Старый» Новый год Randy 2011-12-08
Series OK! TV Unknown 2011-02-14
Кино Киллеры Spencer Aimes 2010-06-04
Кино День Святого Валентина Reed Bennett 2010-02-10
Кино Бабник Nikki 2009-01-16
Кино Личное Walter 2009-02-06
Series The Fam Fite 2009-06-21
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Кино Однажды в Вегасе Jack Fuller 2008-05-07
Series Miss Guided Beaux 2008-03-18
Кино Boog and Elliot's Midnight Bun Run Elliott 2006-12-15
Кино Бобби Fisher 2006-09-05
Кино Спасатель Jake Fischer 2006-09-28
Кино Сезон охоты Elliot (voice) 2006-09-29
Series Робоцып Unknown 2005-02-20
Кино Угадай Кто Simon Green 2005-03-25
Кино Больше, чем любовь Oliver Martin 2005-04-22
Кино Эффект бабочки Evan Treborn 2004-01-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Кино Молодожены Tom Leezak 2003-01-09
Кино Оптом дешевле Hank (uncredited) 2003-12-24
Series 2,5 человека Walden Schmidt 2003-09-22
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Дочь моего босса Tom Stansfield 2003-08-21
Series RI:SE Unknown 2002-04-29
Series Основа для жизни Cousin Scott 2001-01-10
Series Шоу Берни Мака Unknown 2001-11-14
Кино Техасские рейнджеры George Durham 2001-11-30
Кино Только ты и я Jim Morrison 2000-01-21
Кино Азартные игры College Kid 2000-02-25
Кино Где моя тачка, чувак ? Jesse 2000-12-15
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Series Шоу 70−х Michael Kelso 1998-08-23
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Just Shoot Me! Dean Cassidy 1997-03-04
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11