Image of Albert Brooks

Albert Brooks

From Wikipedia, the free encyclopedia. Albert Lawrence Brooks (born Albert Lawrence Einstein; July 22, 1947) is an American actor, voice actor, writer, comedian and director. He received an Academy Award nomination in 1987 for his role in Broadcast News. His voice acting credits include Marlin the clownfish in Finding Nemo and recurring guest voices for the animated television series The Simpsons and Russ Cargill in its film adaptation The Simpsons Movie. Description above from the Wikipedia article Albert Brooks, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 22, 1947 в Beverly Hills, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на series Шоу Эда Салливана 1948-06-20
Последний проект:
Кино Тайная жизнь домашних животных 2016-06-18
Известный в фильмах
Poster of Дурман
Poster of Mother
Poster of I'll Do Anything
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино В поисках Дори Marlin (voice) 2016-06-16
Кино Тайная жизнь домашних животных Tiberius (voice) 2016-06-18
Кино Маленький принц The Businessman (voice) 2015-07-29
Кино Защитник Dr. Cyril Wecht 2015-11-12
Кино Самый жестокий год Andrew Walsh 2014-12-30
Кино Любовь по-взрослому Larry 2012-12-20
Кино Драйв Bernie Rose 2011-08-06
Кино Симпсоны в кино Russ Cargill (voice) 2007-07-25
Series Дурман Lenny Botwin 2005-08-07
Кино В поисках комедии в мусульманском мире Albert Brooks 2005-12-15
Кино Свадебная вечеринка Jerry Peyser 2003-05-23
Кино В поисках Немо Marlin (voice) 2003-05-30
Кино My First Mister Randall 2001-01-18
Кино Making 'Taxi Driver' 1999-06-14
Кино Муза Steven Phillips 1999-08-27
Кино Вне поля зрения Richard Ripley 1998-06-26
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Critical Care Dr. Butz 1997-10-31
Series Волшебный мир Дисней Unknown 1997-09-28
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Mother John Henderson 1996-12-25
Кино I'll Do Anything Burke Adler 1994-02-04
Кино The Scout Al Percolo 1994-09-30
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Защита (Защищая твою жизнь) Daniel Miller 1991-03-22
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Кино Теленовости Aaron Altman 1987-12-16
Кино Lost in America David Howard 1985-03-15
Кино Unfaithfully Yours Norman Robbins 1984-02-10
Кино Сумеречная зона Car Driver (Prologue) 1983-06-24
Кино Modern Romance Robert Cole 1981-03-13
Кино Рядовой Бенджамин Yale Goodman 1980-10-06
Кино Real Life Albert Brooks 1979-03-02
Кино Таксист Tom 1976-02-07
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Странная парочка Unknown 1970-09-24
Series The Glen Campbell Goodtime Hour Unknown 1969-01-22
Series Hot Wheels Kip Chogi 1969-09-06
Series The Tonight Show Starring Johnny Carson Unknown 1962-10-01
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Шоу Эда Салливана Unknown 1948-06-20