Image of Catalina Sandino Moreno

Catalina Sandino Moreno

From Wikipedia, the free encyclopedia. Catalina Sandino Moreno (born April 19, 1981) is a Colombian actress. She was nominated for an Academy Award for Best Actress for her role in Maria Full of Grace (2004). Description above from the Wikipedia article Catalina Sandino Moreno, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 19, 1981 в Bogota, Colombia
Кино / ТВ Кредиты:
21
Впервые появился:
на movie The Godmother
Последний проект:
Кино Инкарнация 2016-12-01
Известный в фильмах
Poster of Сумерки. Сага. Затмение
Poster of Любовь во время холеры
Poster of The Hottest State
Poster of Journey to the End of the Night
Фильмография
Кино The Godmother 2018
Кино Инкарнация Camilla 2016-12-01
Кино Дом Leigh 2014-03-09
Кино Зной Carmen 2014-04-20
Кино Unknown Luisa 2014-12-30
Series Красные Браслеты Eva 2014-09-17
Кино Roa María 2013-04-11
Кино Медиас Christina 2013-09-01
Кино Чужак в раю Jules 2013-05-01
Кино Magic Magic Barbara 2013-07-26
Кино Сумерки. Сага. Затмение Maria 2010-06-23
Кино Че: Часть вторая Aleida March 2009-01-24
Кино Че: Часть первая. Аргентинец Aleida March 2008-09-05
Кино El corazón de la Tierra Blanca Bosco 2007-03-17
Кино Любовь во время холеры Hildebranda Sanchez 2007-10-04
Кино Journey to the End of the Night Angie 2006-04-21
Кино Нация фастфуда Sylvia 2006-05-16
Кино Париж, я люблю тебя Ana (Loin du 16e) 2006-05-16
Кино The Hottest State Sarah 2006-09-02
Кино María, llena eres de gracia María Álvarez 2004-01-18
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18