Image of Chelcie Ross

Chelcie Ross

Chelcie Claude Ross (born June 20, 1942) is an American character actor. He served in Vietnam as an officer in the United States Air Force, and earned an MFA from the Dallas Theater Center.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 26, 1942 в Oklahoma City - Oklahoma - USA
Кино / ТВ Кредиты:
33
Впервые появился:
на movie Hoosiers 1986-11-14
Последний проект:
Кино Imperfections 2016-10-14
Известный в фильмах
Poster of Побег
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Poster of Основной инстинкт
Poster of Последний бойскаут
Фильмография
Кино Imperfections Lil Pop 2016-10-14
Кино Consumed Senator Bob McHenry 2015-06-01
Series Полиция Чикаго Unknown 2014-01-08
Кино Кручёный мяч Smitty 2012-09-21
Кино Любой ценой Byron 2012-08-30
Кино Fertile Ground Avery 2011-01-28
Кино Дилемма Thomas Fern 2011-01-13
Кино The Last Rites of Joe May Billy 2011-10-28
Кино Всадники Police Chief Krupa 2009-02-06
Кино Затащи меня в Ад Leonard Dalton 2009-03-15
Кино A Little Thing Called Murder Ken Sr. 2006-01-23
Series Побег Unknown 2005-08-29
Series Морская полиция: Спецотдел Joseph Hanlon 2003-09-23
Кино Проснувшись в Рино Fred Bush 2002-12-13
Кино Madison Roger Epperson 2001-01-23
Кино Новокаин Mike 2001-11-23
Кино Дар Kenneth King 2000-12-22
Кино Простой план Carl Jenkins 1998-12-11
Кино Основные цвета Charlie Martin 1998-03-20
Кино Evil Has a Face McGarrell 1996-03-20
Кино Цепная реакция Ed Rafferty 1996-08-02
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Кино Against Their Will: Women in Prison Warden Henley 1994-10-29
Кино Эмос и Эндрю Deputy Earl 1993-03-05
Кино Rudy Dan Devine 1993-09-17
Кино Основной инстинкт Capt. Talcott 1992-03-20
Кино Новые приключения Билла и Теда Colonel Oats 1991-07-19
Кино Последний бойскаут Senator Baynard 1991-12-11
Кино Rainbow Drive Tom Cutler 1990-01-01
Кино Доставить по назначению Gen. Hopkins 1989-08-25
Кино Высшая лига Eddie Harris 1989-02-16
Кино Неприкасаемые Reporter 1987-06-02
Кино Hoosiers George 1986-11-14