Image of Dave Legeno

Dave Legeno

​From Wikipedia, the free encyclopedia David "Dave" Legeno (born 12 October 1963) is an English actor, boxer, and mixed martial artist. Description above from the Wikipedia article Dave Legeno, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 12, 1963 в Marylebone, London, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
21
Впервые появился:
на movie Enemy of Man
Последний проект:
Кино Последние рыцари 2015-04-03
Известный в фильмах
Poster of Меч мести
Poster of Белоснежка и охотник
Poster of Big Fat Gypsy Gangster
Poster of Ten Dead Men
Фильмография
Кино Enemy of Man Angus 2018
Кино Последние рыцари Olaf 2015-04-03
Кино Меч мести Osgar 2014-10-03
Кино Белоснежка и охотник Broch 2012-05-30
Кино Ворон Percy 2012-03-09
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2 Fenrir Greyback 2011-07-07
Кино Great Expectations Borrit 2011-12-27
Кино Инцидент J.B 2011-09-12
Кино Big Fat Gypsy Gangster Gypsy Dave 2011-09-14
Кино Центурион Vortix 2010-02-15
Кино Dead Cert Yuvesky 2010-08-26
Кино Связанные кровью Jack Whomes 2010-09-02
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 1 Fenrir Greyback 2010-10-17
Кино Опасная гастроль Oleg Kazov 2009-01-01
Кино Гарри Поттер и Принц-полукровка Fenrir Greyback 2009-07-07
Кино Западня The Farmer 2008-02-07
Кино West 10 LDN Older Man 2008-03-10
Кино Ten Dead Men Himself / Cage Fighter 2008-04-26
Кино Вне закона Walter Furlong 2007-03-09
Кино Бэтмен: Начало League of Shadows Warriors 2005-06-10
Кино Большой куш John 2000-09-01