Image of Rob Schneider

Rob Schneider

From Wikipedia, the free encyclopedia. Robert Michael "Rob" Schneider  (born October 31, 1963) is an American actor, comedian, screenwriter, and director. A stand-up comic and veteran of the NBC sketch-comedy series Saturday Night Live, Schneider has gone on to a career in feature films, including starring roles in the comedy films Deuce Bigalow: Male Gigolo, The Hot Chick, and Grown Ups. Description above from the Wikipedia article Rob Schneider, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 31, 1963 в San Francisco, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
80
Впервые появился:
на series Miss USA 1965-06-04
Последний проект:
Кино Норм и Несокрушимые 2016-01-14
Известный в фильмах
Poster of Одноклассники
Poster of Восемь безумных ночей
Poster of Американский идол: Поиск суперзвезды
Poster of Сайнфелд
Фильмография
Кино Норм и Несокрушимые Norm (voice) 2016-01-14
Series Jancis Robinson's Wine Course 2016
Series Back to Norm Unknown 2016
Кино Saturday Night Live: 40th Anniversary Celebration 2015-02-15
Кино Back to the Jurassic Dodger 2015-06-09
Кино Нелепая шестёрка Ramon 2015-12-11
Кино אני לא מאמין, אני רובוט! Robo Joseph 2015-08-06
Кино Переполох в джунглях Chuy (voice) 2014-08-07
Кино Wings: Sky Force Heroes Fred (Voice) 2014-07-08
Кино 3 Still Standing 2014-10-04
Кино Shelby: The Dog Who Saved Christmas Shelby 2014-11-07
Кино Непристойная комедия J.D. 2013-03-22
Кино Rob Schneider: Soy Sauce and the Holocaust Himself 2013-08-01
Кино Frog Kingdom 2013-12-28
Series Rob Rob 2012-01-12
Кино Пушистые против зубастых Johnny (voice) 2012-01-12
Кино Диномама Dodger 2012-12-07
Кино Риф 2: Прилив Nerissa (voice) 2012-10-30
Кино Притворись моим мужем Ernesto 2011-04-03
Кино Топ Кэт Lou Strickland (voice) 2011-09-16
Кино Одноклассники Rob Hilliard 2010-06-24
Кино Избранный Paul 2010-09-03
Кино Американская девственница Ed Curtzman 2009-10-03
Кино Дикая вишня Nathan McNicol 2009-02-07
Кино Не шутите с Zоханом! Salim 2008-06-05
Кино Вечеринка Bill 2008-06-03
Кино Сказки на ночь Chief Running Mouth / Pickpocket 2008-12-24
Кино Большой Стэн Big Stan 2007-06-06
Кино The Legend of the Sea Born in Singapore 2007-06-07
Кино Чак и Ларри: Пожарная свадьба Asian Minister (uncredited) 2007-07-12
Кино Мальчик на троих Yuri 2006-01-06
Кино Скамейка Запасных Gus 2006-04-07
Кино Клик: С пультом по жизни Prince Habeeboo 2006-06-22
Кино The Lumberjack of All Trades Big Bury Bomber #1 2006-06-09
Кино Наживка для акулы Nerissa (voice) 2006-07-07
Кино Всё или ничего Punky 2005-05-19
Кино Аристократы Himself 2005-01-01
Кино Мужчина по вызову 2 Deuce Bigalow 2005-08-06
Series The Showbiz Show with David Spade Unknown 2005-09-17
Кино 50 первых поцелуев Ula 2004-02-13
Series Live At Johnny's Unknown 2004-02-16
Series The Paul O'Grady Show Unknown 2004-10-11
Кино Вокруг света за 80 дней San Francisco Hobo 2004-06-16
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series В настоящее время с Биллом Мейером Unknown 2003-02-21
Кино Saturday Night Live: The Best of Chris Farley Various Characters (archive footage) (uncredited) 2003-10-26
Series RI:SE Unknown 2002-04-29
Series Американский идол: Поиск суперзвезды Unknown 2002-06-11
Series Johnny Vaughan Tonight Unknown 2002-01-07
Кино Цыпочка Clive Maxtone/Jessica Spencer 2002-12-13
Кино Восемь безумных ночей Chinese Waiter / Narrator (voice) 2002-11-27
Кино Животное Marvin Mange 2001-06-01
Кино Маппеты в космосе TV Producer 1999-07-14
Series Teen Choice Awards Himself 1999-08-12
Кино Большой папа Delivery Guy 1999-06-25
Кино Saturday Night Live: The Best of Adam Sandler 1999-10-26
Series The Martin Short Show Unknown 1999-09-13
Кино Мужчина по вызову Deuce Bigalow 1999-12-10
Кино Saturday Night Live: The Best of Phil Hartman Himself / Various Characters 1998-01-01
Кино Взрыватель Tommy Hendricks 1998-09-04
Кино Die Again Steve 1998-10-29
Кино Маменькин сыночек Townie 1998-11-06
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Кино Убрать перископ Executive Officer Lt. Martin T. "Marty" Pascal 1996-03-01
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино The Adventures of Pinocchio Volpe 1996-07-26
Series Men Behaving Badly 1996-09-18
Кино Судья Дредд Herman 'Fergee' Ferguson 1995-06-30
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Ниндзя серферы Iggy 1993-09-20
Кино The Beverly Hillbillies Woodrow Tyler 1993-10-15
Кино Разрушитель Erwin (uncredited) 1993-10-08
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Один дома 2: Затерянный в Нью-Йорке Bellman 1992-11-19
Кино Necessary Roughness Chuck Neiderman 1991-09-27
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Series 227 Unknown 1985-09-14
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Miss USA Unknown 1965-06-04