Image of Dylan McDermott

Dylan McDermott

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Mark Anthony McDermott (born October 26, 1961), better known by his professional name of Dylan McDermott, is an American actor, known for his role as lawyer and law firm head Bobby Donnell on the television legal drama The Practice and his role in the series Dark Blue as Lt. Carter Shaw. Description above from the Wikipedia article Dylan McDermott, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 26, 1961 в Waterbury, Connecticut, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
51
Впервые появился:
на series Субботним вечером в прямом эфире 1975-10-11
Последний проект:
Series A House Divided 2016
Известный в фильмах
Poster of Плохое поведение
Poster of Милосердие
Poster of The Grid
Poster of Уилл и Грейс
Фильмография
Series A House Divided Anderson 2016
Series Сталкер Jack Larsen 2015-01-27
Кино Уцелевшая Sam Parker 2015-05-21
Кино Плохое поведение Jimmy Leach 2014-04-14
Кино Отмороженные Robert 2014-01-17
Кино Страховщик Wallace 2014-10-09
Кино Милосердие Jim Swann 2014-10-07
Кино Падение Олимпа Forbes 2013-03-20
Series Hostages Agent Duncan Carlisle 2013-09-23
Кино Грязная кампания за честные выборы Tim Wattley 2012-08-09
Кино Хорошо быть тихоней Mr. Kelmeckis 2012-09-20
Кино Никто не уходит Leroy 2012-10-19
Series Американская история ужасов Johnny Morgan 2011-10-05
Кино Scream Awards 2011 Himself 2011-10-18
Кино Горящие пальмы Dennis Marx 2010-04-23
Series Dark Blue Carter Shaw 2009-07-15
Кино Милосердие Jake 2009-11-11
Кино Есть мечты – будут и путешествия Uncle 2007-05-21
Кино Посланники Roy 2007-02-02
Series Big Shots Duncan Collinsworth 2007-09-27
Кино Unbeatable Harold Jake Salamander 2006-01-01
Кино The Tenants Harry Lesser 2005-01-01
Кино Эдисон Sgt. Frances Lazerov 2005-07-29
Кино Принцесса специй Doug 2005-09-11
Series The Grid FBI Agent Max Canary 2004-07-19
Кино Клубная мания Peter Gatien 2003-09-05
Кино Wonderland David Lind 2003-10-23
Кино Техасские рейнджеры Leander McNelly 2001-11-30
Кино Танго втроём Charles Newman 1999-10-22
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Series Практика Bobby Donnell 1997-03-04
Кино Til There Was You Nick 1997-05-30
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Кино Дестини включает радио Julian 1995-04-28
Кино Home for the Holidays Leo Fish 1995-11-02
Кино The Cowboy Way John Stark 1994-06-03
Кино Чудо на 34-й улице Bryan Bedford 1994-11-18
Кино На линии огня Secret Service Agent Al D'Andrea 1993-07-08
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино The Fear Inside Pete Caswell 1992-08-09
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Принц из Нью-Йорка Sal 1992-07-31
Кино Into the Badlands 1991-07-24
Кино Where Sleeping Dogs Lie Bruce Simmons 1991-11-13
Кино Железо Moses "Hard Mo" Baxter 1990-09-14
Кино The Neon Empire Vic 1989-09-27
Кино Стальные магнолии Jackson Latcherie 1989-11-15
Кино Высота «Гамбургер» Sgt. Adam Frantz 1987-08-23
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11