Image of Jack Conley

Jack Conley

From Wikipedia, the free encyclopedia Jack Conley is an American actor with an established career as a guest actor on a long list of television series. His wife Francesca Casale is also an actor, working primarily in theater. Description above from the Wikipedia article Jack Conley (actor), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Кино / ТВ Кредиты:
51
Впервые появился:
на movie Врата рая 1980-11-19
Последний проект:
Кино Судная ночь 2 2014-07-17
Известный в фильмах
Poster of Судная ночь 2
Poster of Менталист
Poster of Мыслить как преступник
Poster of Анатомия страсти
Фильмография
Кино Судная ночь 2 Big Daddy 2014-07-17
Кино Охотники на гангстеров Sheriff Biscailuz 2013-01-10
Кино A Taste of Romance Chief 2012-01-14
Кино From the Head Vincent 2011-06-24
Series Американская история ужасов Officer Woods 2011-10-05
Кино The Reunion Nealon 2011-10-21
Кино Искусство войны 3: Возмездие Gaines 2009-01-01
Кино Форсаж 4 Penning 2009-04-02
Кино Гарольд и Кумар: Побег из Гуантанамо Deputy Frye 2008-04-25
Кино Невеста с того света Cab Driver 2008-02-01
Series Менталист Chef Donner 2008-09-23
Кино Generation Gap Johnny 2008-11-01
Кино Ни жив, ни мёртв 2 Warden Edward Wallace 2007-05-11
Кино Серый человек Det. Wil King 2007-08-30
Series Saving Grace Unknown 2007-07-23
Кино Available Men The Bartender 2006-01-01
Кино Payback: Straight Up Det. Leary 2006-10-21
Series Big Day Unknown 2006-11-28
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Series McBride Unknown 2005-01-14
Кино Clawed: The Legend of Sasquatch Sheriff Drake Kassel 2005-04-14
Series E-Ring Unknown 2005-09-21
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Доктор Хаус Unknown 2004-11-16
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Кино Johnson County War Jesse Jacklin 2002-08-24
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Кино The Confidence Man 2001-09-27
Кино Танцы в «Голубой игуане» Officer 2001-10-10
Кино Лучший способ умереть Fletcher 2000-01-01
Кино Клетка Agent Brock 2000-08-17
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Кино Расплата Det. Leary 1999-02-05
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Хулиганы и ботаны Unknown 1999-09-25
Series Ангел Unknown 1999-10-05
Кино Меркурий в опасности Detective Nichols 1998-04-03
Кино Поцелуй Иуды Detective Matty Grimes 1998-09-16
Кино Секреты Лос-Анджелеса Vice Captain 1997-09-19
Series Баффи - истребительница вампиров Unknown 1997-03-10
Series Brooklyn South Unknown 1997-09-22
Кино Hit Me Mr. Ish's Bodyguard 1996-09-09
Series Kindred: The Embraced Unknown 1996-04-02
Кино Apollo 11 Deke Slayton 1996-11-17
Series Военно-юридическая служба Unknown 1995-09-23
Кино Mad Dog Coll Owen Madden 1992-01-01
Кино Hit the Dutchman Thomas Dewey 1992-06-12
Кино Врата рая Morrison 1980-11-19