Image of Michael Vartan

Michael Vartan

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael S. Vartan (born November 27, 1968) is a French-American film and television actor. He is probably best known for the role of Michael Vaughn on the American television action drama Alias. He is currently appearing in the TNT medical drama Hawthorne. Description above from the Wikipedia article Michael Vartan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 27, 1968 в Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Île-de-France, France
Кино / ТВ Кредиты:
35
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Кино Внутри 2016-10-18
Известный в фильмах
Poster of Коломбиана
Poster of Шпионка
Poster of Нецелованная
Poster of Друзья
Фильмография
Кино Внутри John Alexander 2016-10-18
Кино Give Me Shelter Himself - Animal Advocate 2014-06-24
Кино Ring of Fire Dr Matthew Cooper 2013-03-10
Series Мотель Бэйтсов George Heldens 2013-03-18
Кино Demoted Rodney 2011-03-12
Кино Коломбиана Danny Delanay 2011-07-27
Кино Крутые кексы Calculus Teacher 2010-06-03
Series Hawthorne Dr. Tom Wakefield 2009-06-16
Кино Jolene Brad 2008-06-13
Series Big Shots James Walker 2007-09-27
Кино Крокодил Pete McKell 2007-11-08
Кино Если свекровь - монстр Kevin Fields 2005-05-13
Series Kitchen Confidential Unknown 2005-09-19
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Фото за час Will Yorkin 2002-08-21
Кино Туманы Авалона Lancelot 2001-07-15
Series Туманы Авалона 2001-07-15
Series Шпионка Michael Vaughn 2001-09-30
Кино Sand 2000-01-02
Кино It Had to Be You Charlie Hudson 2000-01-01
Кино Лучший друг 2000-03-03
Кино Нецелованная Sam Coulson 1999-04-09
Кино Улыбка мертвеца Chris 1998-01-24
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Touch Me Adam 1997-09-05
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Кино The Myth Of Fingerprints Jake 1997-09-17
Кино The Pallbearer Scott 1996-05-03
Кино Вонг Фу, с благодарностью за всё! Джули Ньюмар Tommy 1995-09-07
Series Друзья Dr. Tim Burke 1994-09-22
Кино Fiorile Jean / Massimo 1993-06-06
Series Идеальные преступления Unknown 1993-08-01
Кино Promenades d'été Thomas 1992-03-11
Series Spender Unknown 1991-01-08
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04