Image of Ed Harris

Ed Harris

Edward Allen "Ed" Harris (born November 28, 1950) is an American actor, writer, and director, known for his performances in Appaloosa, The Rock, The Abyss, Apollo 13, A Beautiful Mind, A History of Violence, and The Truman Show. Harris has also narrated commercials for The Home Depot and other companies. Description above from the Wikipedia article Ed Harris, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 28, 1950 в Tenafly, New Jersey, USA
Кино / ТВ Кредиты:
105
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино Геошторм 2017-10-13
Известный в фильмах
Poster of Фронтера
Poster of На грани
Poster of Masked and Anonymous
Poster of The Prime Gig
Фильмография
Кино Геошторм U.S. Secretary of State Leonard Dekkom 2017-10-13
Кино И проиграли бой Joy 2017-02-17
Кино Аддеролловые дневники Neil Elliott 2016-04-15
Series Game Change 2016
Series Мир Дикого Запада The Man in Black 2016-10-02
Кино Вне правил Mr. Bransford 2016-11-23
Кино The Adderall Diaries Neil Elliott 2015-04-16
Кино Ночной беглец Shawn Maguire 2015-03-11
Кино Return to the Philippines, the Leon Cooper Story Narrator 2015-05-25
Кино Экстрасенсы Dekkom 2015-09-03
Кино Collision Point: The Race to Clean Up Space Narrator (voice) 2014-02-25
Кино Самолёты: Огонь и вода Blade Ranger (voice) 2014-07-17
Кино Фронтера Roy 2014-07-31
Кино Цимбелин Cymbeline 2014-09-03
Кино Кровью и потом: Анаболики Ed DuBois 2013-04-18
Кино Фантом Demi 2013-01-03
Кино Пресная вода Sheriff Jackson 2013-01-24
Кино Сквозь снег Minister Wilford 2013-08-01
Кино Лицо любви Tom 2013-10-25
Кино Гравитация Mission Control (voice) 2013-09-27
Кино На грани David Englander 2012-01-13
Кино Игра изменилась John McCain 2012-03-09
Кино Бульвар спасения Dr. Paul Blaylock 2011-07-15
Кино Вот я какой Mr. Simon 2011-04-01
Кино Virginia Sheriff Dick Tipton 2010-05-18
Кино Путь домой Mr. Smith 2010-09-03
Кино Единожды падший Liam 2010-11-02
Кино У родного порога 2008-04-29
Кино Аппалуза Virgil Cole 2008-09-12
Кино Чистильщик Eddie Lorenzo 2007-09-11
Кино Прощай, детка, прощай Sgt. Det. Remy Bressant 2007-10-19
Кино Сокровище нации 2: Книга тайн Mitch Wilkinson 2007-12-13
Кино Just Desserts: The Making of 'Creepshow' Himself 2007-10-22
Кино Two Tickets to Paradise Melville 2006-01-01
Кино Переписывая Бетховена Ludwig van Beethoven 2006-09-10
Кино Проживая зиму Don Holden 2006-02-07
Series Empire Falls 2005-05-28
Кино Empire Falls Miles Roby 2005-05-28
Кино Оправданная жестокость Carl Fogerty 2005-09-23
Кино Masked and Anonymous Oscar Vogel 2003-08-08
Кино Volcanoes of the Deep Sea Narrator 2003-09-14
Кино Радио Coach Jones 2003-10-24
Кино Запятнанная репутация Lester Farley 2003-10-29
Кино A Beautiful Mind Parcher 2002-01-04
Кино Часы Richard Brown 2002-12-27
Кино Солдаты Буффало Colonel Berman 2001-09-08
Кино Враг у ворот Major König 2001-03-14
Кино Игры разума William Parcher 2001-12-11
Кино The Prime Gig Kelly Grant 2000-01-01
Кино Пробуждая мертвецов Jerry Charmichael 2000-03-23
Кино Поллок Jackson Pollock 2000-09-06
Кино Jackson Pollock: Love and Death on Long Island Himself 1999-01-01
Кино The Third Miracle Frank Shore 1999-09-13
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Шоу Трумана Christof 1998-06-04
Кино Мачеха Luke Harrison 1998-12-25
Кино Абсолютная власть Seth Frank 1997-02-14
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Lost Moon: The Triumph of Apollo 13 Himself 1996-01-01
Кино Eye for an Eye Mack McCann 1996-01-12
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Riders of the Purple Sage Jim Lassiter 1996-01-21
Кино Скала Brigadier General Francis X. Hummel, USMC 1996-06-06
Кино Аполлон 13 Gene Kranz 1995-06-30
Кино Правое дело Blair Sullivan 1995-02-17
Кино Никсон E. Howard Hunt 1995-12-22
Кино Противостояние General Starkey 1994-01-01
Кино China Moon Kyle Bodine 1994-03-04
Series Противостояние General Starkey 1994-05-08
Кино Milk Money Tom Wheeler 1994-08-31
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Фирма Wayne Tarrance 1993-06-30
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Нужные вещи Sheriff Alan J. Pangborn 1993-08-27
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Гленгарри Глен Росс (Американцы) Dave Moss 1992-09-15
Кино Running Mates Hugh Hathaway 1992-10-04
Кино Paris Trout Harry Seagraves 1991-04-21
Кино Состояние Исступления Frankie Flannery 1990-09-14
Кино Стилет David 'High School' Flannigan 1989-03-10
Кино Бездна Virgil 'Bud' Brigman 1989-08-09
Кино To Kill a Priest Stefan 1988-01-01
Кино Walker William Walker 1987-12-04
Кино The Last Innocent Man Harry Nash 1987-04-19
Кино Alamo Bay Shang 1985-04-03
Кино Sweet Dreams Charlie Dick 1985-10-02
Кино Code Name: Emerald Gus Lang 1985-09-07
Кино Swing Shift Jack Walsh 1984-04-13
Кино Место в сердце Wayne Lomax 1984-09-11
Кино A Flash of Green Jimmy Wing 1984-04-21
Кино Парни что надо John Glenn 1983-10-20
Кино Под огнем Oates 1983-10-21
Series Cassie & Co. 1982-01-29
Кино Калейдоскоп ужасов Hank Blaine (segment "Father's Day") 1982-11-12
Кино Рыцари-наездники Billy 1981-04-10
Кино The Aliens are Coming Chuck Polcheck 1980-03-02
Series Супруги Харт Unknown 1979-09-22
Series Paris Unknown 1979-09-29
Кино Кома Pathology Resident #2 1978-01-06
Series David Cassidy: Man Under Cover Ben 1978-11-02
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Series Лу Грант Unknown 1977-09-20
Series Gibbsville Unknown 1976-11-11
Series Delvecchio Unknown 1976-09-09
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18