Image of Gary Dourdan

Gary Dourdan

Gary Dourdan (aka Gary Robert Durdin or Robert Gary Durdin; December 11, 1966) is an American actor. He is widely known for portraying Warrick Brown on the television series CSI: Crime Scene Investigation. Description above from the Wikipedia article Gary Dourdan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 11, 1966 в Philadelphia - Pennsylvania - USA
Кино / ТВ Кредиты:
26
Впервые появился:
на series Другой мир 1987-09-24
Последний проект:
Series Lyric Café 2016
Известный в фильмах
Poster of Five Thirteen
Poster of C.S.I. Место преступления
Poster of Soul Food
Poster of Trois
Фильмография
Series Lyric Café Host 2016
Кино Mysterious Ways Mozart 2015-04-07
Кино Reversion Ayden 2015-10-09
Series Быть Мэри Джейн Sheldon 2014-01-07
Кино Five Thirteen Clyde 2013-06-11
Кино Испытание свадьбой Chef 2011-05-06
Кино Бэтмен: Рыцарь Готэма Crispus Allen (voice) 2008-07-03
Кино Fire! Phil May 2008-11-06
Кино Идеальный незнакомец Cameron 2007-04-12
Кино Black August George Jackson 2007-08-01
Series Fillmore! Unknown 2002-09-14
Кино Пришелец Cap. Burke 2001-12-03
Кино Muhammad Ali: King of the World Malcolm X 2000-01-10
Кино Trois Jermaine Davis 2000-02-11
Series C.S.I. Место преступления Warrick Brown 2000-10-06
Series Soul Food Unknown 2000-06-28
Кино The Weekend 1999-06-28
Кино Кровавый четверг Ballpean 1998-09-25
Кино Изображая Бога Yates 1997-10-17
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Чужой: Воскрешение Christie 1997-11-12
Series Swift Justice 1996-03-13
Series The Office Bobby Harold 1995-03-11
Series Полицейские под прикрытием Unknown 1994-09-08
Series Лоис и Кларк: Новые приключения Супермена Unknown 1993-09-12
Series Другой мир Unknown 1987-09-24