Image of Efren Ramirez

Efren Ramirez

From Wikipedia, the free encyclopedia. Efren Antonio Ramirez (born October 2, 1973) is an American actor. Description above from the Wikipedia article Efren Ramirez, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 2, 1973 в Los Angeles, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
29
Впервые появился:
на series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
Кино Средняя Школа: Худшие Годы Моей Жизни 2016-10-07
Известный в фильмах
Poster of Школа танца
Poster of George Lopez
Poster of Клиника
Poster of Dangerous Minds
Фильмография
Series Приграничный город Ruiz 2016-01-03
Кино Средняя Школа: Худшие Годы Моей Жизни Gus 2016-10-07
Кино Школа танца El Matador 2014-07-02
Кино Lennon or McCartney Himself 2014-12-12
Series Napoleon Dynamite 2012-01-15
Кино Coffees Julio 2012-05-10
Кино В доме отца Esteban 2012-03-15
Кино Американское лето Hector 2011-09-30
Кино Ratko: The Dictator's Son Ratko Volvic 2009-06-01
Кино Адреналин 2: Высокое напряжение Venus 2009-04-16
Series I Love the New Millennium 2008-06-23
Series El Tigre: The Adventures of Manny Rivera Unknown 2007-03-03
Кино Moola Hector 2007-04-20
Кино Walkout Bobby Verdugo 2006-03-18
Кино Всё, что есть у тебя Carlos 2006-01-01
Кино Адреналин Kaylo 2006-08-31
Кино Свидание моей мечты Jorge 2006-10-06
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Series Best Week Ever Unknown 2004-01-23
Кино Наполеон Динамит Pedro Sanchez 2004-06-11
Кино Just Hustle Street Connection 2004-01-27
Series George Lopez Unknown 2002-03-27
Series Клиника Unknown 2001-10-02
Series Зажигай со Стивенсами Unknown 2000-06-17
Series Бостонская школа Unknown 2000-10-23
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series EP Daily Unknown 1997-09-01
Series Dangerous Minds Unknown 1996-09-30
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24