Image of Mark McGrath

Mark McGrath

Mark Sayers McGrath (born March 15, 1968) is an American singer of the rock band Sugar Ray. McGrath is also known for his work as a co-host of Extra, and he was the host of Don't Forget the Lyrics! in 2010. Mark is currently the host of the TV show Killer Karaoke, taking the place of Jackass star Steve-O.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 15, 1968 в Hartford, Connecticut
Кино / ТВ Кредиты:
18
Впервые появился:
на movie Bob Roberts 1992-09-04
Последний проект:
Кино Акулий торнадо 3 2015-07-22
Известный в фильмах
Poster of Приключения Джо Грязнули 2
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Американский идол: Поиск суперзвезды
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Кино Акулий торнадо 3 Martin Brody 2015-07-22
Кино Приключения Джо Грязнули 2 Jimmy 2015-07-16
Кино Акулий торнадо 2 Martin Brody 2014-07-30
Series Pussycat Dolls Present 2007-03-06
Series Criss Angel Mindfreak Unknown 2005-07-20
Series Hogan Knows Best Unknown 2005-07-10
Series North Shore Unknown 2004-06-14
Series Best Week Ever Unknown 2004-01-23
Series Fashion Rocks Unknown 2004-09-26
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Лас Вегас Unknown 2003-09-22
Series Американский идол: Поиск суперзвезды Unknown 2002-06-11
Кино Скуби-Ду Himself 2002-06-14
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Кино День отца Sugar Ray Band 1997-05-09
Series Extra Unknown 1994-09-05
Кино Bob Roberts Burt 1992-09-04